Драма бивших вереника Таре Симов и Данила Раичевића узбуркала је домаћу јавност у протеклом периоду. У једном тренутку су се појавили наводи да ће Тара забранити Данилу да присуствује крштењу сина Николаја, ког је на свет донела само неколико дана пре драме.

Тара је ово демантовала, те истакла да ће Данило бити присутан.

- У каквим год да смо односима, породица смо и све ће то бити обележено како доликује, уз оца и мајку и остатак породице - написала је Тара недавно.

Али, изгледа да се ситуација променила. Наиме, он се данас огласио на друштвеној мрежи Инстаграм и обратио гостима које је звао на прославу.

- За све моје госте, прослава након крштења 13. је отказана - написао је Данило, без додатног објашњења ситуације.

ФОТО:Пинскрин Инстаграм/тарасимов/даллyраицх

 

Иначе, иако су раније говорили да су верени, Тара је недавно истакла да веренички прстен не постоји, јер званично нису били верени. Она је открила и да је много смршала након порођаја, а јуче се одлучила на шок трансформацију.

Своју црну косу, по којој је препознатљива, офарбала је у јарко црвену боју. Иако је многима требало да се навикну на промену, Тара је добила прегршт комплимената на рачун нове фризуре.

ФОТО:Пинскрин Инстаграм/тарасимов/даллyраицх

 

Данило је пре неколико дана шокирао своје пратиоце на Инстаграму, кад је објавио фотографију са модрицом испод ока. Иако су се сви забринули да га је неко претукао, он је ипак појаснио да је у питању модрица са тренинга.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".