Glumica Milica Milša (55) proslavila se još pre nekoliko decenija ulogama u popularnim srpskim serijama, a njena karijera poslednjih godina bila je fokusirana najpre na glavnu ulogu u telenoveli "Igra sudbine", da bi potom nastavila svoju karijeru u seriji "Zakopane tajne".

Foto: Milena Anđela

 

 

Veoma uspešno sarađuje sa svojim mužem, piscem i scenaristom, Žarkom Jokanovićem, koji joj je i kolega i životna ljubav.

Kako se pisalo, on bi se, pre njihove veze, uvek slučajno pojavljivao baš na mestima gde bi Milica i njihova sadašnja kuma izašle, da bi kasnije kuma priznala kako je Žarko čekao spreman u kaputu samo da mu ona javi kad da krene da bi sreo Milicu.

Oni su bili u vezi nešto više od mesec dana i rešili su da se venčaju.

Foto: Instagram printskrin/zarjok

 

 

- Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla "da". Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega - otkrila je Milica.

Žarko je sada podelio jednu emotivnu objavu na svom Instagram profilu i otkrio kako su njih dvoje izgledali na svojoj veridbi, na Paliću...

- Jedna veridba na Paliću, na današnji dan, pre 24 godine... Volim te beskrajno, Emčiću moj najlepši - napisao je on uz fotografiju.

Milica i Žarko su sudbonosno da izgovorili pred 350 zvanica, a s obzirom da se njoj nije sviđala nijedna venčanica, njena drugarica Maja joj je sašila baš onakvu kakvu je želela.

Foto: Katarina Mihajlović

 

 

- Ponuda u buticima nije bila bog zna šta ili ja nisam znala gde da tražim venčanicu, pa sam odlučila da mi je sašije moja drugarica Maja. Međutim, tu se umešao Antonije, koji je u filmovima gledao kako deca idu za mladom i nose veo, pa je tražio da i njemu to omogućimo. Onda smo morali i veo da dodajemo. Iako mi je prijateljica sašila i malu belu haljinu, toliko mi je bilo udobno u venčanici da nisam ni poželela da se presvučem. Te dve haljine i danas čuvam u svom ormanu.

Milica ima sina Antonija, kog je Žarko odgajio kao da mu je biološki otac, a glumica je često isticala koliko su njih dvojica bliski, dok ime Antonijevog biološkog oca nikad nije otkrila.

BONUS VIDEO: