- Јована не може да живи без ријалитија! Осим што се везала за простор у Шимановцима, то јој је и основни извор прихода. Пошто се са Анитом договорила да нађу донора и да оде на вантелесну крајем августа, у нов ријалити "Елиту" требало би да уђе трудна! Матора планира да целу трудноћу изнесе пред камерама - прича добро обавештен извор и додаје да Томићева већ преговара с продукцијом.

Фото: АТА имагес

 

- Пошто верује да ће бити у другом стању, тражила је да има посебан апартман, слично као што је имала Миљана док је била трудна. Ту би боравила с Анитом, имала би право на три оброка и ужину, редовне контроле код лекара, али и да повремено виђа породицу. Челници Пинка сматрају да би био пун погодак да она и Анита, као геј брачни пар који ће добити дете, уђу у ријалити!

Фото: Инстаграм принтскрин/anita.stanojlovic.official

 

- Анита није желела да опет уђу у ријалити, плаши се да ли ће њихов брак опстати тамо. Такође, брине је како ће Јована, уколико заиста буде трудна, пролазити кроз стресне ситуације. Јована силно жели у ријалити, па су се око тога и свађале. Анита је на крају попустила и пристала, али јој је запретила да ће одмах напустити ријалити ако Матора само погледа другу жену. Много је љубоморна! - открива извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".