Митровић је био гост у емисији коју води познати спортски новинар Александар Стојановић, а разговарали су о његовој каријери, досадашњим успесима, али и будућности српског шпица. 

У једном тренутку, дотакли су се и Новака Ђоковића. 

- Ја сам, види, у Енглеској за Ђоковића спреман да се побијем. Био сам пар пута на ивици да се побијем са саиграчима - започео је искрено причу Митровић.

- Сећам се кад је играо оно финале против Федерера на Вимблдону. Било је фрка. Од тридесет играча и стучног штаба, само један Шпанац и ја за Ђоковића, 28 њих за Федерера. И знаш, "кува ми", кренули да прозивају... И сада кад неко нешто лоше каже за Ђоковића, ја идем да се побијем.

- Волим га као брата, али озбиљно. И то ми је много криво што га људи стално оспоравају, чак и код нас мало, људи га исто оспоравају. То је, бре, једна... не знам реч којом би га описао. Ем што је добар човек, ем што је људина, ем што је врхунски спортиста,.... што је увек фер-плеј играч и онда као нешто увек му налазе повреде... Уф, ево и сад сам се изнервирао када причам - закључио је Митровић.

БОНУС ВИДЕО:

А ПОСЛЕ ЗЛАТА - ХИМНА, И ТО КАКО! Овако је грмело "Боже правде" после евро-титуле српских јуниора

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".