Za razliku od Novaka, kao i njegovog oca Srđana, Stefan navija za Partizan i otac ga je zato vodio na evroligaške mečeve crno-belih i u Štark arenu i u Monte Karlu. A, evo šta o svemu tome kaže Novakova majka, Dijana.

- Što kaže Novak: "Ja navijam za Partizan osim kada igra protiv Zvezde." Ipak je to naš tim. I naravno da će da navija za Partizan kad igra protiv nekih drugih timova, Reala ili Barselone ili već koga. A Stefan je sjajan, ali stvarno sjajan dečko. Gledam ga kako izrasta u jednog pametnog i mnogo lepog dečaka. Voli tenis pre svega, a sada je zavoleo i Partizan, ne znam kako. To mu deda nikako ne može oprostiti. Voli Partizan. Počeo je da navija za Partizan jer mu se sviđa atmosfera. Stefan je mnogo drag dečak, stvarno - rekla je Dijana Đoković za "Sportal".

Stefan Đoković rođen je u oktobru 2014. godine, poput oca je veliki zaljubljenik u tenis, kao i u sport uopšte.

Foto: Profimedia

 

 

NJegov otac je na početku teniske karijere nastupao za Partizan iako je navijao za Zvezdu i dan-danas sačuvao je veliko poštovanje za crno-bele.

Uz oca, Stefan odrasta gledajući oba tima, a naravno da navijači oba kluba uvek podržavaju njegovog oca, čija je veličina iznad "večitog" i svih drugih rivalstava u Srbiji.

(Sportal)

BONUS VIDEO: