Две другарице, Маја Маринковић и Слађа Лазић ових дана су се проводиле на мору у Будви. Међутим, упознале су момке који су им се допали, али се испоставило да уопште нису за њих. Оне су се појавиле код њих у ноћном проводу на јахти, а касније су ти момци покушали да их силују. 

Маја Маринковић је токм одбране задобила повреду па је завршила у болници. 

- Слађа је рекла Маји да јој се свиђа један од тих момака, да се распитала и да зна да је он жесток момак. Почеле су да излазе са њима сваке ноћи, међутим, после три дана дружења оне су отишле ноћу код њих на јахту. Поред њих су ту биле још две девојке, које су тада упознале, да би касније схватиле да су те жене плаћене, тачније да се баве проституцијом. Све је било супер док тај мушкарац није почео да скида Мају и да је гура у кабину, што је она одбила. Он јој је тада рекао да му не пада на памет да јој даје више времена, те да треба да буде свесна да су ту позване због секса. Маја је била баш дрска и рекла је да ако их пипну, има да пријави све полицији, међутим, њих то није спречило. Један је ухватио Мају, док је други покушао да јој скине хаљину. Маја је тада почела да се млати ногама, покушала је да се одбрани и у том гурању јој је случајно расцепао усну. Слађа се уплашила и почела да дозива помоћ, а затим је и она насрнула на тог што је држао Мају. Када су видели да Маји иде крв на устал, избацили су их са хајте, да би се њих две одмах упутиле у болницу, одакле су позвале полицију. Колико знам, полиција их сада тражи, али се они крију - говори извор "Стара" близа Маји, па додаје:

Фото: АТА имагес

 

Један од њих позннаје Мајину бившу љубав, Филипа Цара: 

- Маја ово не зна, али један од тих ликова познаје Цара, јер се дружи са његовим кумом. Јавио је Филиповом куму шта се десило, да би га Цар одмах након тога позвао и рекао да нису смели то да ураде и да ће сада сигурно да имају проблем. Он је замолио да се не сазна да се они познају, да не би испало да је то његова освета. Он жестоко осуђује то што су напали Мају и Слађу, и сада могу обојица да заврше у затвору, јер већ имају досије у полицији за много прекршаја. Само се још чека да ли ће Маја и Слађа кривично да их гоне - завршава извор "Стара". 

БОНУС ВИДЕО: