Непозната девојка је слала Рељи своје наге фотографије, али ју је певач блокирао. Међутим, неко је направио профил са његовим подацима и наставио преписку са истом девојком: 

 

 

-Некоме смета то што се Николија и Реља воле, па су хтели да им сместе раскид. Рељи је подметнута девојка! Неко је ту девојку наговорио да му преко друштвених мрежа шаље своје наге фотографије и љубавне поруке. Како се Реља на то није упецао, па је блокирао дотичну, хакери су направили налог идентичан његовом и са том девојком размењивали поруке љубавног и сексуалног садржаја. Након неког времена, те преписке су послали Николији. Занимљиво је да је особа која се представила као Реља знала готово сваки његов корак. Николији је то прво запало, међутим, она заиста има супер комуникацију са Рељом, па није дизала буку, него му је то показала и он јој је објаснио да је све фотомонтажа. Заједно су ишли у полицију да пријаве то и лоцирана је адреса са које је све урађено. Морали су да предузму драстичне мере како све ово не би отишло предалеко - изјавио је извор близак пару и открио како је Николија реаговала: 

Фото: Катарина Михајловић

 

-Њој је Реља испричао да му је та девојка стварно писала, али да је он одмах блокирао. Николији је било смешно колико су неки људи докони и спремни тако далеко да иду. Није им јасно да ли су желели да поремете њихов однос или је пак неко хтео да у Рељино име мува девојке и наговара их да му шаљу наге слике- закључио је извор за "Стар". 

 

БОНУС ВИДЕО: