Певач Слоба Радановић није могао да остане имун после снимка наступа репера Драгомира Деспића Десингерице и Луке Бјеловића Пљугице. На снимку Десингерица благим покретима удара патиком девојку из публике по глави. Већина пратиоца је осудила овакво реперово понашање. 

Овај снимак је преплавио друштвене мреже, али на репере није утицала критика. Они су чак решили да се нашале на рачун Слобе Радановића. 

Наиме, они су објавили своју фотку како у наручју држе Слобу Радановића који изгледа као беба, те написали "срећна породица".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/slobaradanovic

 

 

- Још ћу почети да их готивим - написао је Радановић, након објаве која га је забавила.

Ипк, после новог снимка Слоба је решио да се предомисли: 

- Ипак сам се предомислио, нећу - написао је он.

Међутим, ту провокације не стају. Пљугица је објавио нову пордичну фотографију на којој показује средњи прст уз Радовановићеву песму "Стујардеса."

Ово није први пут да су репери у јавности. Једном су били у центру пажње због стимулирања односа на бини, али и због стимулирања средњег прста штоје разбеснело тиктокере. 

- У ком тренутку се наше приморје претворило у ову катастрофу?! Ово нам деца слуша и у овоме нам омладина ужива? Фуј!! - написала је она видно изреволтирана, а снимак се шири на друштвеној мрежи Тикток.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dragomirdespic_design

 

Десингерица је згрозио и својим ставовима према породици и жени у једној емисији: 

-Оно, прање судова, пресвлачење детета, то све жена ради, брате. нормално, женско је, је**м му матер, не могу ја да чистим бебу и та ср**а. Ја сам ту да је волим. Не могу. Ја сам ту да волим и да, бајо њој приуштим све што треба да има и више од тога, ако треба. И да је васпиташ ако треба, нормално - шокирао је.

Тада га је прекинуо водитељ, питајући да ли мисли на дете или на жену.

- Чекај, чекај, дете или жену? - гласило је питнаје.

Ту је кратко одговорио да мисли на обоје.

И дете и жену, бајо - рекао је он, након чега је снимак са тик тока завршен.

Испод снимка корисници Тик тока су изразили своје негодовање овим ставом Деспића.

"Жене и чупају обрве, то можеш", "Но цоммент, а знао си да га направиш! Пи", "Туга", "Данашњи мамини синови", "Нови Едрју Тејт", "Он да васпита", само су били неки од коментара у којима су корисници изразили свој бес оваквим ставом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: