Nepoznata devojka je slala Relji svoje nage fotografije, ali ju je pevač blokirao. Međutim, neko je napravio profil sa njegovim podacima i nastavio prepisku sa istom devojkom: 

 

 

-Nekome smeta to što se Nikolija i Relja vole, pa su hteli da im smeste raskid. Relji je podmetnuta devojka! Neko je tu devojku nagovorio da mu preko društvenih mreža šalje svoje nage fotografije i ljubavne poruke. Kako se Relja na to nije upecao, pa je blokirao dotičnu, hakeri su napravili nalog identičan njegovom i sa tom devojkom razmenjivali poruke ljubavnog i seksualnog sadržaja. Nakon nekog vremena, te prepiske su poslali Nikoliji. Zanimljivo je da je osoba koja se predstavila kao Relja znala gotovo svaki njegov korak. Nikoliji je to prvo zapalo, međutim, ona zaista ima super komunikaciju sa Reljom, pa nije dizala buku, nego mu je to pokazala i on joj je objasnio da je sve fotomontaža. Zajedno su išli u policiju da prijave to i locirana je adresa sa koje je sve urađeno. Morali su da preduzmu drastične mere kako sve ovo ne bi otišlo predaleko - izjavio je izvor blizak paru i otkrio kako je Nikolija reagovala: 

Foto: Katarina Mihajlović

 

-NJoj je Relja ispričao da mu je ta devojka stvarno pisala, ali da je on odmah blokirao. Nikoliji je bilo smešno koliko su neki ljudi dokoni i spremni tako daleko da idu. Nije im jasno da li su želeli da poremete njihov odnos ili je pak neko hteo da u Reljino ime muva devojke i nagovara ih da mu šalju nage slike- zaključio je izvor za "Star". 

 

BONUS VIDEO: