Дејан је изјавио да ће објавити наге фотографије девојке Александре Николић уколико га буде помињала у медијима. 

Александра је озбиљно схватила његову претњу, па је ради своје сигурности ангажовала адвоката. 

Наводно је Дејан њене наге фотографије пребацио код себе на лаптоп, па сада из освет због њене преваре са Филипом Царем жели да их  објави. Према речима извора, Дејан уцењује Александру, а још један разлог због чега то чини, јесто што га бивша девојка без престанка помиње у медијима. 

- Дејан је осветољубив и спреман на све. Није заборавио да је Алекс ушла у ријалити као његова девојка, а онда се смувала с Филипом Царем. Сад само чека прави тренутак да је уништи - каже извор за медије.

Дејан је Александри неколико пута поручио да га се чува: 

- Више пута га је помињала у емисији "Народ пита", па јој се обратио јавно у Инстаграм сторију, у видео-клипу који је емитовао ушиво. Запретио јој је да га више не узима у уста јер је свесна шта он има и шта може да употреби против ње - каже извор.

Александрина је грешка што је оставила телефон код дечка, па сада стрепи: 

- Њу нико није терао да телефон оставља код Дејана када је улазила у ријалити. Он је имао све шифре њених профила на друштвеним мрежама, сама му их је дала. У њеном телефону, а сада и у његовом лаптопу постоје и фотографије пре и после Александриних пластичних операција и уградње силикона, али су најбруталније оне на којима је као од мајке рођена позирала у кревету попут порно-звезде - тврди извор за Информер.

 

Филипу се заклела да се никада није фотографисала без одеће: 

- Она се Филипу заклела да се никад није фотографисала без одеће и да Дејан нема такав садржај код себе. Сада је у паници да би је Цар могао оставити због тога што га је лагала.

Из страха је Николићева одлучила да ангажује и адвоката:

- Звала је правног саветника који ју је охрабрио рекавши јој да, уколико Драгојевић објави њене фотографије без њене дозволе, може да га одере на суду и узме му огроман износ новца.

Дејан је и у лајву рекао да ће открити Александрине тајне: 

- Ако ме дотична буде помињала, открићу оно што она крије од свих. Такође, и ако уплатите пет порука у хуманитарне сврхе, открићу детаље о приватном животу Александре Николић - рекао је Дејан недавно.

БОНУС ВИДЕО: