Дизајнерка је одлучила да свог сина Симона испише из школе и васпита и образује га у кућним условима: 

- Школовање у кућним условима најбоља је одлука коју сам икада донела. Уместо да седимо сатима за столом, наша учионица је свуда. У штали, шуми, уз ватру домородачких племена и на чаробним местима широм света - написала је Елена.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/elenakaraman.essenceofliving

 

У том тренутку, Еленину одлуку су једни подржали док су други осудили јер дете треба да из неколико разлога похађа школу. 

Ипак, Елена је дала одговор на питање онима који се не сллажу са њом: 

- Као што видите на његовом лицу... Зар није очигледно? Има ли ичег бољег од бити дивљи и слободан и одрастао на начин да будеш то што заиста јеси, а не то што би други желели да будеш? За мене би било много лакше да га ставим у школу и да се не оптерећујем тиме да ли учи и како ће се то одразити на њега. Причам о савесном родитељству. Ово је наш начин и тотално разумем да сви имамо различите перцепције, и то је савршено у реду - поручила је Елена.

Међутим, пре неколико година Елена и Југослав су сина у писали у школу, а сада су поносни на његов успех. Симон је момак који жели да постане будући редитељ: 

- Моја љубав, будући редитељ. Завршили смо школу, уписали режију. Кад кажем "ми", заправо мислим он. Својатам мало његову генијалност - написала је поносна мама.

БОНУС ВИДЕО: