Глумац Ангус Клауд није могао да преболи смрт оца, који је преминуо пре неколико недеља. Огласила се породица - "Опет су заједно, тамо горе..."

Млади глумац Ангус Клауд пронађен је мртав у својој кући у Калифорнији, а према прелиминарним информацијама, један од јунака серије "Еуфорија" извршио је самоубиство.

Клауд је пре неколико недеља остао без оца, за којег је био везан, и отпутовао је у Ирску како би га сахранио. У Калифорнији је боравио са породицом која је потврдила да га је смрт оца тешко погодила и да је имао суицидалне мисли.

 

 

- Тешког срца опраштамо се од дивног људског бића. Као уметник, пријатељ, брат и син, Ангус је био посебан. Прошле недеље је сахранио оца и борба са тим губитком била је тешка. Једина утеха нам је чињеница да је Ангус сада поново са својим татом, који му је био најбољи пријатељ - саопштила је породица.

- Ангус је отворено говорио о проблемима са менталним здрављем и надамо се да ће његов одлазак подсетити друге да нису сами, и да не треба своје битке да воде у тишини. Запамтићемо га по хумору, смеху и љубави коју је имао за све - саопштила је његова породица.

 

 

Ангус је откривен у ресторану где је радио као конобар, и понуђена му је улога дилера Фезка у серији "Еуфорија".

Опробао се и као модел у реклами за "Ралф Лорен" парфем, у којој му је партнерка била Ђиђи Хадид.

 

 

Један од последњих Ангусових постова на друштвеним мрежама била је слика његовог оца, са кратким потписом: "Недостајеш ми".

Решење увек постоји

Ако сте у депресији или помишљате на самоубиство, постоји више начина да добијете психолошку помоћ.

Број СОС линије клинике "Лаза Лазаревић" је 011/7777-000. Број Центра "Срце" за пружање емотивне подршке особама у кризи и превенцију самоубиства је 0800-300-303

 

БОНУС ВИДЕО: