Друга сезона донела је узбудљиве обрте и неочекиване акције, а екипа је почела и са снимањем треће сезоне серије "Калкански кругови".

Радња серије, подсетимо, обрађује односе између две важне породице за село Дол - Петровића и Ђорђевића. Историја сукоба двеју фамилија сеже све до почетка 20. века, али живописно село Дол вешто крије тајну чувану деценијама.

У центру приче су отац и ћерка, Миона и Дејан Матић, које тумаче Ивана Зечевић и Војин Ћетковић, међутим један од најзапаженијих ликова засигурно је застрашујућа баба Губа коју тумачи управо - Нина Јанковић.

У другој сезони није се појављивао лик баба Губе, али су сценаристи одлучили да овај лик поново оживе у тречој сезони.

На друштвеним мрежама се појавио снимак Нинине трансформације у страшног становника забрана, а како ће глумица изгледати у трећој сезони погледајте у наставку:

 

 

 

Подсетимо, на самом крају првог дела "Калканских кругова" отворило се питање у каквим су родбинским везама Дејан и Светлана (Нина Јанковић) и да ли ће се у новим епизодама разјаснити порекло Баба Губе чији се лик открива у последњој сцени прве сезоне.

- Дејан и Светлана су потомци Видосаве Марковић, коју су у Долу знали као Баба Губу, осуђену на живот у оквиру "калканског круга". Њихово порекло је својеврсна клетва, која притиска неке породице из Дола. Са друге стране, то је и благослов, пошто су од Видосаве наследили и неке врлине. Што се тиче Баба Губе, делимично ће се у новим епизодама разјаснити њено порекло. У наставку ћемо видети да је Баба Губа уствари само једна од чуварки Забрана, чије порекло сеже даље у прошлост. То је део митолошке слике око Дола и Забрана, која се развија паралелно са причом о породици Матић - истакао је сценариста Ђорђе Милосављевић.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".