Многе њене колеге су изградиле велике каријере након учешћа у овом формату, Тања важи за једну од највећих звезда које је ово такмичење до сада изнедрило, а она признаје да без „Звезда Гранда“ не би направила овако велико име у музичком свету.

Фото: Принтскрин Инстаграм/tanja_savic_private

 

- Дефинитивно не би било овако да није такмичења, не бих имала овај пут који сам градила годинама. Имала сам свега осамнаест година када сам се појавила, са имам 38. Прошло је двадесет година, невероватно је како је пролетело – рекла је она за Гранд.

Када је музика, али и физички изглед у питању, Тања се за све ове године доста мењала. Она је признала да је тај пут за њу био тежак, али исправан и да је све што је радила било искрено.

- Не бих ништа мењала што се тога тиче. Како је ишао тај мој успон, тако сам се ја мењала и физички и остварила сам се у улози мајке. Све је некако ишло својим путем, здравље ме је послужило да и данас будем овде где јесам, а то је ипак најважније – казала је Тања недавно.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Тања је недавно прокоментарисала чувену осморку, па открила кога би од чланова жирија одабрала за ментора да се сада такмичи.

– Марију Шерифовић бих изабрала дефинитивно. Сви се лепе за њу. Она ми је једна од оних директних, некад и превише што младе особе можда не могу да разумеју. Ја сам стварно њен фан и могу да је доживим као искрену особу која свима жели најбоље и искључиво гледа у своје двориште – објаснила је Тања

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".