Певачица Анабела Атијас заједно са колегом Савом Перовићем синоћ је наступала у једном локалу у Бару на Црногорском приморју, а како сазнаје Република, током вечери дошло је до масовне туче, те су сви почели да вриште и беже на све стране.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, како сазнајемо од извора који се нашао на лицу места, све је било у најбољем реду, Анабела и Саво су забављали окупљене госте својим енергичним наступом који је све подигао на ноге. Међутим, забава је била кратког даха, с обзиром на то да су се непозната лица потукла насред локала и направили хаос.

Да зло буде горе, Анабела је на овај наступ решила да први пут поведе и своју наследницу Бланкицу, која је присустовала немилом догађају заједно са њеним менаџером. Када је настала озбиљна фрка и паника, певачица се уплашила и одмах скочила како би склонила ћеркицу од хаоса. На сву срећу, нико од њих није повређен.

Певачица је, иначе, на овај наступ решила да први пут поведе и своју наследницу Бланкицу, која је присустовала немилом догађају заједно са њеним менаџером, те смо одмах ступили у контакт са њом, како бисмо сазнали шта се тачно десило и како су њих две.

- Да будем искрена, не знам разлог, али било је непријатно, поготово што сам први пут повела ћеркицу, јер је у питању летња варијанта. До сад сам ту била више пута, заиста никад није било неких проблема. Мислим, то се дешава, али свакако није пријатно... Сви смо добро, хвала Богу, и хвала вама што бринете - рекла је Анабела.

Подсећања ради, све је било у најбољем реду, Анабела и Саво су забављали окупљене госте својим енергичним наступом који је све подигао на ноге. Међутим, забава је била кратког даха, с обзиром на то да су се непозната лица потукла насред локала и направила хаос. Када је настала озбиљна фрка и паника, певачица се уплашила и одмах скочила како би склонила ћеркицу од хаоса. На сву срећу, нико од њих није повређен.

- Да, истина је да је избила туча. Нико се томе није надао, заиста, провод је био сјајан, а онда су кренуле на све стране да лете флаше! На сву срећу, нико није био повређен, што је у овој причи и најбитније - истакао је Саво Перовић кратко.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".