Pevačica Anabela Atijas zajedno sa kolegom Savom Perovićem sinoć je nastupala u jednom lokalu u Baru na Crnogorskom primorju, a kako saznaje Republika, tokom večeri došlo je do masovne tuče, te su svi počeli da vrište i beže na sve strane.

Foto: ATA images

 

Naime, kako saznajemo od izvora koji se našao na licu mesta, sve je bilo u najboljem redu, Anabela i Savo su zabavljali okupljene goste svojim energičnim nastupom koji je sve podigao na noge. Međutim, zabava je bila kratkog daha, s obzirom na to da su se nepoznata lica potukla nasred lokala i napravili haos.

Da zlo bude gore, Anabela je na ovaj nastup rešila da prvi put povede i svoju naslednicu Blankicu, koja je prisustovala nemilom događaju zajedno sa njenim menadžerom. Kada je nastala ozbiljna frka i panika, pevačica se uplašila i odmah skočila kako bi sklonila ćerkicu od haosa. Na svu sreću, niko od njih nije povređen.

Pevačica je, inače, na ovaj nastup rešila da prvi put povede i svoju naslednicu Blankicu, koja je prisustovala nemilom događaju zajedno sa njenim menadžerom, te smo odmah stupili u kontakt sa njom, kako bismo saznali šta se tačno desilo i kako su njih dve.

- Da budem iskrena, ne znam razlog, ali bilo je neprijatno, pogotovo što sam prvi put povela ćerkicu, jer je u pitanju letnja varijanta. Do sad sam tu bila više puta, zaista nikad nije bilo nekih problema. Mislim, to se dešava, ali svakako nije prijatno... Svi smo dobro, hvala Bogu, i hvala vama što brinete - rekla je Anabela.

Podsećanja radi, sve je bilo u najboljem redu, Anabela i Savo su zabavljali okupljene goste svojim energičnim nastupom koji je sve podigao na noge. Međutim, zabava je bila kratkog daha, s obzirom na to da su se nepoznata lica potukla nasred lokala i napravila haos. Kada je nastala ozbiljna frka i panika, pevačica se uplašila i odmah skočila kako bi sklonila ćerkicu od haosa. Na svu sreću, niko od njih nije povređen.

- Da, istina je da je izbila tuča. Niko se tome nije nadao, zaista, provod je bio sjajan, a onda su krenule na sve strane da lete flaše! Na svu sreću, niko nije bio povređen, što je u ovoj priči i najbitnije - istakao je Savo Perović kratko.

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".