Каролина Гочева освојила је публику оног тренутка када се појавила на сцени. Медији су је пратили у стопу, па се тако и о њеним везама много тога знало.

Пре шест година полемика о томе са ким је сада је престала јер је судбоносно "да" изговорила 2017. године шест година млађем сликару Михаилу Корубини. Како је у једном интервјуу кратко испричала, упознали су се током снимања насловнице њеног албума „Извор“.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karolinagocheva

 

О њиховој свадби се писало јер је била на необичном месту у војном хангару на аеродрому Петровец код Скопља који је био специјално преуређен за ту прилику.

Михаил Корубин потиче из уметничке породице. Његов отац Рубенс је познати македонски сликар, а мајка Лиле Корубин дизајнерка.

Михаил је магистар ликовне уметности, а његова дела су излагана у Софији, Торонту, Њујорку.

А пре него што се удала писало се о њеним везама, а неке од њих никада нису доказане. Како су наводили медији 2011. године Каролина се забављала са богатим Грком, Ником који живи у битољу и има фабрику текстила, а у ту везу је упловила мало после везе са младим скопским бизнисменом, наводили су тада медији.

Претходно, како се писало у то време, била је и четири године у вези са Аладином Дином Балићем, а писало се и да је у вези са скопским кафеџијом Грозданом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".