У једном тренутку, потпуно неочекивано, у програм се укључио и Анитин отац, Дејан, који је и до сада негодовао због њеног брака са Јованом Томић Матором, па је о томе говорио и пред милионским аудиторијумом.

- За мене је ово велико понижење, ја сам отац пет синова и ћерке - рекао је Дејан на почетку укључења.

- Ти имаш само три сина, нас не треба да рачунаш јер ти са нама не живиш већ дуго - поручила му је Анита.

- Као отац и као деда унука којег има, а њега нисам видео толико дуго, због тебе. Ћерко, да ти каже нешто твој отац, никада нисам мрзео тебе и твоју браћу, а однос мене и твоје мајке је нешто друго. Никада те нисам увредио и много ми је тешко све ово што проживаљвам и никада нећу да ти дам одобрање за то што си урадила, никада нећу бити присталица - рекао је Анитин отац.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/matora23

 

- Нисам ти ни тражила одобрење, ти не живиш са мном од моје четврте године, ти си мене сада овде назвао, а ниси ме звао никада да ме питаш како сам. Ниси ме назвао никада, мама је увек била ту. Колико ти мојој мами дугујеш новац за моју браћу - упитала је Анита.

- 200 хиљада дугујем, ја немам сталан посао, али то нема везе са тобом. Ја нисам са тобом у контакту од како си била у браку са оним мушкарцем са којим имаш дете. Сви знамо какав је њен бивши муж, после свега, када моја бивша супруга није знала где је, ја сам знао и вратио је. Ја сам тебе водио на море, а не твоја мајка - одговорио је он.

- Ти не знаш када је мој рођендан, када су рођендани моје браће? Ја немам оца, мој отац је мене оставио, а да то ниси урадио. Ја знам када је теби рођендан. Рођен си 3. фебруара, а ти не знаш ко сам ја - додала је Анита.

- Ти све радиш због популарности, дете ти није битно. Не знаш где је - рекао је Дејан.

- Ја не памтим када сам га видела, мени су рекли да променим презиме, његова сестра, мајка и ја сам то, хвала Богу, сада урадила. Његова мајка је клела моју мајку док је била у трудноћи - рекла је Анита.

- Морам да кажем, свака част Маторој, али ја сам против тога. Бог је стовори Адама и Еву, Анита има сина, она је имала брак иза себе, а ниједан човек не може да подржи такве бракове - говорио је Дејан.

- Реци када су ти деца рођена - говорила је Анита.

- 18. новембара - рекао је Дејан.

- Тада је рођендан њене мајке - рекла је Анита и позив је завршен.

Анита је потом открила скандалозне детаље из њиховог односа.

- Он ме се јавно одрекао, само нек се заврши на овоме сада, да ме не зове и не узнемирава, да се ја не стресирам због мени небитне особе. Када сам се породила, он је тада сазнао, дошао је кући и ударио је моју мајку. Јавила сам се и питала га: "Одакле ти право?", рекла сам му да када буде умро да нећу свећу да му упалим, ту се укључила његова жена и каже ми: "Како те није срамота, где си ти да га позовеш?". Никада ме није ни позвао да би знао да сам трудна, сматрам да ми је скроз небитна особа у животу - причала је Станојловићева, а потом се расплакала.

БОНУС ВИДЕО: