Дејан Драгојевић по први пут проговорио о промени вере за коју су знали сви учесници "Задруге 6". Он је испричао и зашто је све време ћутао да клања.

Дејан Драгојевић тек што је напустио ријалити, испричао је да је током брака са Далилом Драгојевић променио веру. Међутим, он није о томе причао током свог учешћа у ријалитију што је многе зачудило.

- Ријалити није био религијски, сви питају што нисам рекао, али зашто бих причао! Ја да сам рекао да сам у Исламу ја бих имао 99,9 %  гласова - рекао је Дејан и открио како је поштовао обичаје вере у ријалитију.

Фото:Јутјуб принтскрин/Dejan Dragojevic/Flag Nation

 

 

- Па да, па сви су знали и задругари и продукција, ти увек можеш да се помолиш богу, могу сада док причам са вама. Како ти осећаш. Верници су то препознали који су гледали ријалити. Ко мало више зна, знали су у ријалитију. На пример ја када узмем абдест, то је оно када сам у купатилу, постоји и други начин када не користим руке, лежим у кревету, него очима, трепнеш, све док ти језик ради, ти можеш да обавиш молитву, јер постоје људи који су физички немоћни да клањају - објаснио је Драгојевић.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".