Она сада можда јесте водитељка и познато ием у медијима, али потпуно је заборавила да нико не би знао за њу да јој челници телевизије Пинк нису дали могућност да учествује у ријалитију. Добро је познато на који начин је то поверење вратила, те је и била дисквалификована због физичког напада, које је најстроже забрањено. 

 Упркос томе, Анђела већ данима на свом Инстаграму имплицитно напада ријалити Задругу, а сада је отворено и најавила тужбе.     

Своју објаву је започела жустрим речима:

- Пошто видим да безобразлук телевизије Пинк и Дарка Танасијевића, пуномоћје за кривичну пријаву против истих је предата адвокату.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

А потом је наставило у истом маниру. 

- Прва ствар, ја уговор са Пинком званично немам, јер га као и сви учесници никада нисам добила, друго дисквалификована сам као учесник из такмичења. треће и јако битно, као дисквалификована сам позвана сутрадан од истог догађаја да будем гост у емисији "Избацивање" коју води Душица Јаковљевић (док је још трајла Задруга) и за то наравно имам доказе, све написмено. Пошто сам одбила да учествујем даље у њиховој емисији, они су почели да ме линчују на сваки могући начин. Што су и радили целе сезоне, јер Анђела никад није била и није пристајла да буде њихов играч. Тако да "даме и господо" видимо се на суду - стоји у објави. 

Онда је у посткриптуму додала:

- Желим да кажем свим људима да ја од Пинка за своје учешће нисам добила никада ниједан динар, што ће такође бити предмет тужбе. 

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".