Млада глумица свој приватни живот од почетка каријере држи подаље од очију јавности, о томе говори и чињеница да нема друштвене мреже, што довољно говори колико чува своју интиму. Слична ситуација је и код Богдана, који ретко када говори о дешавањима на љубавном плану.

Фото: Танјуг/ Драган Кујунџић

 

Ипак, везу са 12 година старијим Загрепчанином Јована (27) је решила да обелодани, а отпочели су је уверени да километри нису препрека за јаке емоције, како сазнаје магазин "Глорија". Да је све истина потврђено је и када је Горан изненадио лепу глумицу великим букетом цвећа након премијере "Нечисте крви" у Народном позоришту.

Овај пар заједно се појавио у серији "Јутро ће променити све", али и у "Сенкама над Балканом", премда нису имали заједничке сцене.

 

Подсетимо, Јована је била верена за нашег познатог кошаркаша Богдана Богдановића, али је пар крајем 2017. године ставио тачку на свој однос. С друге стране Горан је дуго важио за правог заводника и уживао је у романсама са различитим колегиницама, али последњих година није било познато да има било какав озбиљан однос. Међутим нашли су се, и сада уживају у љубави.

Спекулише се да су овог лета на путу до мора Јована и Богдан по први пут заједно свратили до његових родитеља, а прича се и да је сусрет протекао одлично, тврди "Стори".

Горан Богдан и Јована Стјиљковић, након неког времена отпочели су заједнички живот у Београду, а Загрепчанин воли да се похвали да има три дома у три града.

 

- Срећан сам што имам три дома. Сматрам Београд својим домом и стварно ми је предивно, дуго сам овде и волим овај град и Беогађане. Срећан сам што имам и Широки, Загреб и Београд као свој дом. Имам кревет свуда и то ми је прелепо. Некад ми је тешко и фали ми то усидрење, али и кад се усидримим имам осећај да ме тера пут даље. То је и проклетство и благослов. Најнапорније од свега ми је паковање, све држим у гепеку у колима и онда само узмем шта ми треба - говорио је глумац за медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".