-  Приватност мора бити моја и оних који са мном деле кров над главом. Живим јавни живот на сцени и филму, та јавност је сасвим довољна ‒ изјавио је у интервјуу за "Хело" глумац кога ових дана можемо видети у улогама у серијама „Радио Милева“ и „Јованка Броз – тајне службе“.

Фото: Танјуг/ Драган Кујунџић

 

Светозар Цветковић пре него што је Јелени рекао „да“ већ био у браку, из којег има ћерку Деу.

Са колегиницом и супругом, звездом нове телевизијске серије „Црна свадба“, добио је сина Луку и ћерку Клару. Занимљиво је да су се Светозар Цветковић и Јелена Ђокић упознали још 2000. године, а венчали шест година касније.

Разлика у годинама је скоро 20, али за њих то никада није представљало баријеру. Већ су живели своју бајку далеко од јавности.

Одговарајући на питање да ли супруг и она, будући да су из исте професије, критикују једно друго, Јелена је недавно изјавила:

‒ Доста смо сурови, али то су конструктивне критике које помажу да у улози нешто изменимо, поправимо. Рекла је глумица.

На тему родитељства је додала:

‒ Веома је важно поверење које изградите, на томе ја пласирам своје родитељство. Ћерка је тренутно у пубертету, те се ту мало јављају проблеми. Односно, већи су изазови за родитеља. Сматрам да сама мора да прође кроз то. У процесу одрастања дете мора да има своје успоне и падове, али важно је да зна да ћу увек бити уз њу.

Ко не зна, Јелена Ђокић рођена је у Сплиту 1977, али се током ратних година са породицом преселила прво у Србију, а затим у Црну Гору, где је на Цетињу уписала глуму. Као и супруг, стални је члан Атељеа 212, где их можемо гледати у редовним глумачким поставама.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".