Mlada glumica svoj privatni život od početka karijere drži podalje od očiju javnosti, o tome govori i činjenica da nema društvene mreže, što dovoljno govori koliko čuva svoju intimu. Slična situacija je i kod Bogdana, koji retko kada govori o dešavanjima na ljubavnom planu.

Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

 

Ipak, vezu sa 12 godina starijim Zagrepčaninom Jovana (27) je rešila da obelodani, a otpočeli su je uvereni da kilometri nisu prepreka za jake emocije, kako saznaje magazin "Glorija". Da je sve istina potvrđeno je i kada je Goran iznenadio lepu glumicu velikim buketom cveća nakon premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu.

Ovaj par zajedno se pojavio u seriji "Jutro će promeniti sve", ali i u "Senkama nad Balkanom", premda nisu imali zajedničke scene.

 

Podsetimo, Jovana je bila verena za našeg poznatog košarkaša Bogdana Bogdanovića, ali je par krajem 2017. godine stavio tačku na svoj odnos. S druge strane Goran je dugo važio za pravog zavodnika i uživao je u romansama sa različitim koleginicama, ali poslednjih godina nije bilo poznato da ima bilo kakav ozbiljan odnos. Međutim našli su se, i sada uživaju u ljubavi.

Spekuliše se da su ovog leta na putu do mora Jovana i Bogdan po prvi put zajedno svratili do njegovih roditelja, a priča se i da je susret protekao odlično, tvrdi "Stori".

Goran Bogdan i Jovana Stjiljković, nakon nekog vremena otpočeli su zajednički život u Beogradu, a Zagrepčanin voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

 

- Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beogađane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrimim imam osećaj da me tera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba - govorio je glumac za medije.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".