Певачица Александра Пријовић и њен супруг Филип Живојиновић су у складном браку пет година, а круна њихове љубави је наследник Александар. Оно што многе занима јесте како је заправо почела њихова љубавна прича.

Фото: Инстаграм принтскрин/ aleksandraprijovic

 

Певачица и музички продуцент су се упознали званично 2016. године. Иако су имали прилику да се често сретну у пролазу, с обзиром на то да је Пријовићева често певала на приватним слављима Лепе Брене и Бобе Живојиновића, љубав није одмах планула.

Мало ко зна ко је главни актер њиховог упознавања била Зорана Јовановић познатија као Зоранах.

Како је Пријовићева давно за медије изјавила да се не сећа како је тачно упознала свог данашњег супруга осим што се сећа да је то било у неком изласку, истина је да је до њиховог сусрета у том ноћном клубу дошло баш због Зоране.

Александра је била са Јовановићевом у проводу а онда им се придружио и Филип.

Да певачица тада није била са његовом најбољом другарицом они се те вечери не би нашли у истом друштву па је питање да ли би им судбина опет наместила сусрет, јер су углавном могли да се срећу на догађајима где је певачица радила свој посао, и била задужена за добру атмосферу.

Подсетимо, млада балканска звезда овако је раније описала како је започела њена емотивна бајка са Филипом.
- Не сећам се где смо се упознали, али знам да нас је судбина везала. Пре него што смо почели да се забављамо годинама смо се сретали на разним местима, у пролазу. Виђали смо се и код Брене и Бобе на приватним журкама на којима сам често певала, мада то је све било у пролазу, без званичног упознавања - испричала је Александра, па признала да је то ипак била љубав на први поглед, али и стидљиво открила када се догодио и први пољубац.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Aleksandra Prijovic

 

- Чим сам га упознала, знала сам да ће то бити љубав за цео живот. Наш први пољубац десио се у мом стану на Вождовцу. Одмах ме је освојио манирима, начином размишљања и ставовима. Још тада сам знала да ћу се удати за њега и да је он прави. Одушевио ме је први пут када је требало да дође код мене. Питао ме је шта ћу да попијем и поједем, да донесе. Ја сам рекла: „Ништа“, јер знате како је у почетку, кад вам се неко свиђа, нити сте гладни, нити сте жедни - казала је она и додала:

- Он је инсистирао да му кажем шта пијем и ја сам рекла да пијем само воду. Он се после појавио код мене са пакетом воде. То ме је купило, тај његов гест, јер сам схватила да обраћа пажњу на оно што причам. Ко би вам донео пакет воде када се подразумева да у кући имате воду - закључила је Прија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".