На црногорском приморју бораве многе естрадне личности, а међу њима је и Миа Борисављевић. Певачица је открила да ли је у потпуности посвећена приватном бизнису или ипак нађе времена и за музичку каријеру, коју је већ поставила на завидан ниво.

Фото: АТА имагес

 

- Имам песму за коју ме, искрено вам кажем, још увек сада мрзи да радим на томе, зато што ја сам навикла када радим на неким стварима да се посветим стопроцентно. Међутим, задње две и по године у мој живот је ушао још један нови бизнис, коме сам се стварно посветила можда и више него музици у задње време, јер просто то је кренуло само од себе - рекла је певачица.

Фото: Никола Глишић

 

Каже да када се бави музиком то воли да ради са стопостотном посвећеношћу или да не ради уопште.

- Имам баш лепих песама које стоје и које чекају свој момент, али једном сам избацила неке две и ствано сам то урадила оно што се каже непрофесионално, нисам сам их промовисала, нисам сам давала интервјује, нисам сам се појављивала у емисијама. Следећи албум ћу или да радим како треба или нећу уопште, јер то мени ствара велику одговорност и нервирам се кад се ту нисам дала сасвим, како треба - рекла је певачица.

 

Немања Расиц

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".