Саша Поповић и Сузана су један од најскладнијих парова на естради. Они су прошли кроз бројне изазовне тренутке, али су на сву срећу успели да изграде стабилан и срећан дом. Имају двоје деце које су васпитали тако да буду скромни упркос милионима које имају. 

- Ритуал ког се придржавамо и у чему обоје уживамо је да му донесем тостиране кифле и кафу у кревет. Тако нам почиње сваки дан. Заслужио је он због свега да има такав третман", рекла је својевремено за "Свет" Сузана која је имала велике финансијске проблеме док није упознала Сашу.

- Ја сам пре Салета имала великих финансијских проблема. Нисам имала ту срећу, као сада, да мирно спавам, зато што Сале ради за нас, за мене и децу, те о материјалним стварима не морамо да бринемо. Међутим, било је периода пре Саше када сам имала 20 динара у џепу и када ми је фрижидер био празан, нисам имала шта да једем. Али сам ипак остала ментално јака и здрава, остала сам нормална, узела сам живот у своје руке и решила да то променим. Био је неки сплав 'Пирана'. Отпеваћу тамо за 50 марака, али ћу сутра имати да себи купим хлеб, млеко и нешто најосновније. Имаћу да направим неку чорбицу и неки мали, лагани ручак-  испричала је једном приликом у емисији "Прес претрес". 

Потом је испричала како је упознала свог животног сапутника: 

-А онда је Бог умешао прсте у моју судбину. Могу да кажем: Хвала ти Боже што си ми у живот послао Сашу Поповића! Ако, од један до сто постоји скала људскости, доброте, емотивности, срчаности – Сале је хиљаду! Никада нећу заборавити када ми је рекао да је доста живота између Раље и Београда, да се сместа из изнајмљеног стана преселим у његову кућу и да Данијела морам да доведем што пре! Школска година се ближила крају, Данијел је завршавао четврти разред основне школе… Преселили смо се код Салета, а сина сам уписала у школу на Новом Београду. Од тада креће наша бајка која траје пуне 23 године- искрена је Сузана која нема примедбе на живот који живи: 

Фото: АТА имагес

 

-Сваки пут када ме је видео била сам насмејана и добро расположена. Никад нисам кукала на сав глас, не радим то ни данас. О свом болу и својој тузи никад нисам причала јавно. Затворим се у четири зида, исплачем се и терам даље. О нашој свадби се прича и данас. Рођење наше ћерке Александре је заокружило нашу причу, крунисало је. Двоје дечице, нас двоје… Лепа породица, кућу смо средили, стабилизовали се… Кад човек види колико му је породица стабилна и јака, колико је ментално, физички и психички стабилан, све иде како треба, ништа нас не може пољуљати. Највећи успех свакога на свету је када му деца израсту у нормалне људе- закључила је Сузана.

БОНУС ВИДЕО: