Ксенија Бујишић својевремено је причала о својој борби са анорексијом, те да је у једном периоду свог живота имала свега 37 килограма.

Фото: Јутјуб принтскрин/Blic

 

"Јела сам једном у пар дана, самим тим организам губи потребу за храном и нисам имала апетит. Када сам схватила озбиљност ситуације схватила сам да то морам да искореним у потпуности. Падала сам у несвест и сваки пут кад се то деси ја наредних пар дана поведем рачуна и после се вратим на исто. Поступала сам веома неодговорно према ономе што ми је најбитније, а то је моје здравље. Јако је тешко ишчупати се из било ког обољења, а камоли из тог који је у вези са психом. Свака девојка воли да изгледа мршаво, али танка је линија када из те неке нормалне мршавости склизнете у болест", испричала је она својевремено да би након неког времена на друштвеним мрежама објавила:

"После дужег времена вага је показала 40 килограма. Доказ да је бабина кухиња и дедина упорност решење за све. Анорексијо, покушај неки други пут, јер ова рунда је моја."

Фото: Принтскн/Инстагртам/

 

Ксенија је сада открила да више нема проблем са килажом, те да је изузетно задовољна својим изгледом.

"Колико год да мислим да није на месту да се даме питају за килограме, теби ћу одговорити јер, на срећу, немам проблем са вишком. Имам 45 килограма", рекла је водитељка, а на питање да ли покушава да се угоји искрено је одговорила:

"Не, зато што сам и више него задовољна собом. Природа, генетика и Бог су ми дали привилегију да сам 'мршавица' без много напора и труда. Имам такав метаболизам да се не гојим. Једем шта год желим, чак не идем ни у теретану. Знам многе девојке које су цео живот на неким строгим режимима исхране, па су и даље незадовољне. Код мене се природа побринула за то, тако да ту ништа не бих мењала."

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".