Милић Вукашиновић је оперисан, а његова супруга Сузана је открила како се рокер осећа после операције. 

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Сузана Вукашиновић

 

 

- Хвала драгом Богу, Мића је оперисан, све је добро прошло. Хвала доктору Игору Кончару, његовим колегама хирурзима и свом медицинском особљу кардиоваскуларне хирургије на свему што су учинили и спасили му живот. Посебна захвалност Раки Марићу, Перици Стојановић, Банету Лаву и Миши Бегенишићу што су се заузели да живот доктора буде спашен и што су били мој ветар у леђа у овим тешким тренуцима. Такође хвала свим пријатељима и драгим људима за сву подршку коју сте ми пружили. Љубим вас и волим -написала је Сузана.

Када је осетио болове, певач је помислио да је реч о упали крвних судова или о тврдом ткиву. Међутим, ултразвучни преглед је показао да је реч о анеуризми и да је операција што пре потребна. 

Фото: Сарић С.

 

- Имам проблема са венама на ногама, у левој нози, има једно 15 дана, онда сам дошао да видим шта је и да решим. Једна вена ми се раширила, па ми притиснула нерве, сад сам био на скенеру, морам да оперишем. Ја сам мислио да је тврдо ткиво, али то је анеуризма. За операцију је сигурно, тај доктор који ми је гледао на ултразвуку, речено ми је да се хитно морам оперисати, ако пукне та анеуризма, умирем за два минута - рекао је рокер за медије након што је примљен у Ургентни центар.