Брачна заједница коју су изградили Новак и Јелена Ђоковић данас стоји на чврстим ногама, али период током којег су се наш најбољи тенисер и његова изабраница тек уходавали у својој љубави није пролазио без трзавица.

То се пре свега односи на први важан корак у њиховој вези, када су решили да отпочну заједнички живот у Монаку, где су их сачекале велике препреке.

- Три године од почетка наше везе дошли смо до прекретнице. Одлучили смо се за заједнички живот, али у Монаку је било тешко пронаћи посао. Све је "затворено", али ја сам се игром случаја запослила у једној нафтној компанији - причала је Јелена Ђоковић о почетним данима у Монте Карлу, па открила да им је веза била на озбиљном искушењу.

Фото: Профимедиа

 

 

- Радила сам тамо годину дана и то је била немогућа мисија за нашу везу. У једном тренутку Новак ми је рекао да више тако не можемо... Док сам студирала, тачно сам знала када сам слободна и када му се могу посветити - додала је она.

- На послу сам проводила дане у канцеларији и наша веза се нашла у искушењу. Зато смо тражили друго решење - испричала је Јелена једном приликом, преносили су домаћи медији.

Од тада је све ишло много лакше у вези коју су Новак и Јелена Ђоковић 2014. године крунисали браком и касније добили сина Стефана и ћерку Тару.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".