Тенисер ју је јавности први пут представио на турниру у Амерсфорту у јулу 2006. године, а Јелена је пре неколико година објавила фотографију која сведочи о томе како су Новак и она изгледали у младости. Она је том приликом показала како су прославили две године везе и Нолетову победу на Дејвис купу.

Новак ју је тада изненадио 1001 ружом, а Јелена је на Инстаграму написала:

- Слика са тавана! Гледам како изгледамо овде као да смо основци, а уз 1001 ружу смо прослављали двогодишњицу забављања и победу на Дејвис купу - написала је Јелена тада.

- Ми смо баш били клинци када смо се први пут срели. Били смо на тениском турниру у једном клубу на Бановом брду. Дуго сам тренирала тенис, до своје 15. године, па смо имали заједничко друштво. Он је решавао неке укрштене речи, а ја сам била поред њега, па ме је питао да му помогнем и тако смо заједно почели да решавамо, али после тога смо се сретали повремено и увек лепо дружили, али без икаквих назнака да ћемо се икада забављати. Почели смо да се забављамо тек после три године - рекла је Јелена својевремено, а Новак је открио да је био заљубљен до ушију у њу током средњошколских дана.

- Она се сада презива Ђоковић, јер је постала моја супруга. Видели смо се први пут на једном од локалних турнира у Београду.... Она је била моја девојка пре него што смо се узели. Пре тога је била мој пријатељ. А пре тога је била девојка на коју сам одлепио у средњој школи - испричао је он својевремено.

Славни тенисер открио је америчким медијима и да просидба у првом тренутку није кренула како треба.

БОНУС ВИДЕО: