Она је стравичне призоре објавила на свом Инстаграм сторију и испричала детаљно шта су све доживели и да су морали да пешаче километрима на плус 45 степени како би се склонили на безбедно.

- Овако је кренуло, написала је Тиана уз фотографију дима изнад хотела и објаснила да је пожар далеко, али да ветар наноси дим.

У следећем сторију је објавила да су бежали 10 километара:

- 10 километара бежали од ватре по плажи, гушили се од дима... Апсолутно препуштени сами себи.

Фото: Инстаграм принтскрин/tiana.sumakovic

 

 

Следећа објава је уследила након неколико сати и на тој фотографији се види и њен дечко, који ће од следеће сезоне наступати у НБА лиги. Онда је објаснила шта се дешавало након што су препешачили 17 километара на ужасној врућини.

Фото: Инстаграм принтскрин/tiana.sumakovic

 

 

- Онда смо дошли у други хотел где смо требали да будемо безбедни и да сачекамо да неко дође по нас, написала је она, а онда је на крају објавила да опет помоћ није дошла по њих.

Фото: Инстаграм принтскрин/tiana.sumakovic

 

 

- По нас из хотела нико није дошао. Ватра се приближила оволико да смо морали како знамо и умемо да бежимо што даље. За нас није било места и свакако смо пропустили људе са децом и бебама, тако да смо наставили даље пешке, струје је нестало и само смо ишли што даље од ватре јер нисмо знали где да идемо, написала је она.

На крају је објавила да су коначмо на безбедном.

- Након четири сата додатне агоније, ишли смо пешке, па комбијем, па поново пешке и на крају смо чистом срећом успели да нађемо аутобус. Преко 20.000 људи је те ноћи евакуисано, објавила је Тиана.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".