Ona je stravične prizore objavila na svom Instagram storiju i ispričala detaljno šta su sve doživeli i da su morali da pešače kilometrima na plus 45 stepeni kako bi se sklonili na bezbedno.

- Ovako je krenulo, napisala je Tiana uz fotografiju dima iznad hotela i objasnila da je požar daleko, ali da vetar nanosi dim.

U sledećem storiju je objavila da su bežali 10 kilometara:

- 10 kilometara bežali od vatre po plaži, gušili se od dima... Apsolutno prepušteni sami sebi.

Foto: Instagram printskrin/tiana.sumakovic

 

 

Sledeća objava je usledila nakon nekoliko sati i na toj fotografiji se vidi i njen dečko, koji će od sledeće sezone nastupati u NBA ligi. Onda je objasnila šta se dešavalo nakon što su prepešačili 17 kilometara na užasnoj vrućini.

Foto: Instagram printskrin/tiana.sumakovic

 

 

- Onda smo došli u drugi hotel gde smo trebali da budemo bezbedni i da sačekamo da neko dođe po nas, napisala je ona, a onda je na kraju objavila da opet pomoć nije došla po njih.

Foto: Instagram printskrin/tiana.sumakovic

 

 

- Po nas iz hotela niko nije došao. Vatra se približila ovoliko da smo morali kako znamo i umemo da bežimo što dalje. Za nas nije bilo mesta i svakako smo propustili ljude sa decom i bebama, tako da smo nastavili dalje peške, struje je nestalo i samo smo išli što dalje od vatre jer nismo znali gde da idemo, napisala je ona.

Na kraju je objavila da su konačmo na bezbednom.

- Nakon četiri sata dodatne agonije, išli smo peške, pa kombijem, pa ponovo peške i na kraju smo čistom srećom uspeli da nađemo autobus. Preko 20.000 ljudi je te noći evakuisano, objavila je Tiana.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".