Фронтмен групе "Хари Мата Хари", Хајрудин Хари Варешановић, имао је веома буран љубавни живот.

Наиме, певачу се десила велика љубав у младости са Аидом, још када је Хари имао свега 19 година, те су њих двоје ступили у брак крајем 1983. године. Церемонија заветовања на вечну љубав и верност прошла је интимно, без велике помпе, у кругу пријатеља, а две године касније (1985. године) родила се и ћерка Нађа.

 

 

Варешановић је у једном интервјуу признао да је тада био исувише млад и неспреман за улогу оца, а скоро деценију касније (1994. године) је у браку са Аидом добио и сина Дамира.

Међутим, тек касније је испливало на видело да је певач две године раније (1992. године) добио и ванбрачног сина Мака.

Осим тога, Варешановић је отворено говорио о томе да је своју другу супругу Јасминку упознао још 1994. године, те да је тек тада схватио шта је то права љубав.

 

 

У интервјуу који је дао за "Пулс", сада већ давне 2006. године, певач је отворено говорио о природи свог првог брака са Аидом.

- У музику сам ушао због музике, а не због ствари које прате музику. Никада нисам имао проблема са дрогом, алкохолом и коцком. Једино се нисам спасао жена, а то је један од нуспродуката који иде уз музику, и то ми је најдражи порок. Са супругом сам имао малих трзавица, али ретко. Увек јој кажем: "Ко ти је крив. Сама си бирала. Ти си изабрала мене, а не ја тебе". Ја сам већ са 20 година био дефинисан као музичар и мој животни пут се знао. Мада, све се у животу може пребродити и превазићи. Са супругом сам остао у браку, компромисном браку. Због деце - истакао је тада Хари, признајући да већ деценију уназад живи на релацији Сарајево-Минхен због Јасминке са којом је касније ступио у брак (2010. године), након што се развео од Аиде.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".