Марс је акција, мотив, сукоб, енергија, продорност и када се нађе у овом знаку, време је да се ухватимо у коштац са обавезама. Марс у Девици ће трајати од 10. јула до 27. августа 2023. године, а најбоље ће утицати на три подзнака хороскопа. Ипак, према речима астролошкиње Нине Николовски, прецизна предвиђања најбоље се виде кроз наталну карту, али ако вас занима шта овај период доноси, фокусирајте се на свој подзнак. Ево коме ће донети лепе догађаје:

Фото: Профимедиа

 

 

- Биће добро Биковима, Девицама и Јарчевима у подзнаку, јер њима прави леп аспект. Марс може да донесе лепе промене. Биковима је одличан период за заљубљивање, промену емотивног статуса, излажење на састанке. Њима следи пуно лепих провода, имаће покретачку енергију. Ово је идеалан период за бављење спортом. Имаће много више страсти и елана да ураде нешто, савет је да се посвете својим хобијима. Девице ће се искључиво бавити собом, физичким изгледом и радом на себи. Њима ће све бити како треба - каже астролошкиња за Мондо и додаје:

- Јарчеви у подзнаку могу да имају добар период за путовања, за неку активност која је везана за иностранство, али требало би да припазе на границама, односно, да воде рачуна да имају све спремне папире. Ипак, имају лепе аспекте који се тичу самих дешавања на путу. Ово је покрет да се заврши све што је недовршено, имаће много среће са завршним испитима на факултету - открива астролошкиња Нина Николовски.

Ипак, на опрезу треба да буду Стрелчеви, Рибе и Близанци у подзнаку.

- Марс у Девици прави лоше аспекте. Стрелчеви би требало да поведу рачуна на послу, да не улазе у конфликте са надређенима, да избегавају лоше ситуације и да добро обављају свој посао. Није повољан период за започињање нових послова. Близанци не треба да се свађају са укућанима. Енергију могу да усмере на реновирање стана, али пре него што се упусте, требало би три пута да провере све детаље како не би дошло до застоја, проблема или непредвиђених околности - упозорава астролошкиња Нина Николовски и додаје:

Фото: Профимедиа

 

 

- Рибе треба да спусте лопту када је партнерство у питању, како не би дошло до размирица у браку. Уколико потписују неке папире, треба добро све да провере. Можда ће отићи на неки судски спор чији исход иде у корист других људи, тако да би ту, такође, требало да припазе - истиче астролошкиња.

ОВАН

Марс у шестом пољу доноси вам више обавеза на послу, али и прилику да порадите на својим навикама у исхрани.

БИК

Нова шанса за љубав. Потенцијални сусрет на месту јавног типа.

БЛИЗНАЦИ

Породични проблеми и кварови у стану. Није искључено да ћете установити да уређаји не раде. Имаћете затегнуте односе са родбином.

РАК

Имате велику моћ убеђивања. Бићете аналитички расположени и то ће вам бити од користи. Опрез у саобраћају.

ЛАВ

Нове прилике за зараду. Нешто што вам је досад био хоби има шансу да се претвори у уносан бизнис.

ДЕВИЦА

Постајете домнинантна личност која се отворено бори за своје ставове.

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА

Имате скривену енергију коју нико не примећује. Али уједно и унутрашње конфликте са којима се свакодневно борите.

ШКОРПИЈА

Склапате нова пријатељства. Одличан период за дружење.

СТРЕЛАЦ

Борба за позицију у каријери и доминација на радном месту. Могући су повремени сукоби са ауторитетом.

ЈАРАЦ

Марс у Девици доноси вам прилику за планирање путовања. Уколико сте млади, лако ћете спремати испите са овим аспектом.

ВОДОЛИЈА

Марс у осмом пољу доноси вам добар период за завршавање наследства. То је уједно и прилика да добијете спонзорство за одређени пројекат.

РИБЕ

Марс вам доноси појачане конфликте и неразумевање. Једна особа ће критиковати ваше понашање. То може да буде пословни партнер, али и особа са којом живите.

(Најжена.рс)

БОНУС ВИДЕО: