Mars je akcija, motiv, sukob, energija, prodornost i kada se nađe u ovom znaku, vreme je da se uhvatimo u koštac sa obavezama. Mars u Devici će trajati od 10. jula do 27. avgusta 2023. godine, a najbolje će uticati na tri podznaka horoskopa. Ipak, prema rečima astrološkinje Nine Nikolovski, precizna predviđanja najbolje se vide kroz natalnu kartu, ali ako vas zanima šta ovaj period donosi, fokusirajte se na svoj podznak. Evo kome će doneti lepe događaje:

Foto: Profimedia

 

 

- Biće dobro Bikovima, Devicama i Jarčevima u podznaku, jer njima pravi lep aspekt. Mars može da donese lepe promene. Bikovima je odličan period za zaljubljivanje, promenu emotivnog statusa, izlaženje na sastanke. NJima sledi puno lepih provoda, imaće pokretačku energiju. Ovo je idealan period za bavljenje sportom. Imaće mnogo više strasti i elana da urade nešto, savet je da se posvete svojim hobijima. Device će se isključivo baviti sobom, fizičkim izgledom i radom na sebi. NJima će sve biti kako treba - kaže astrološkinja za Mondo i dodaje:

- Jarčevi u podznaku mogu da imaju dobar period za putovanja, za neku aktivnost koja je vezana za inostranstvo, ali trebalo bi da pripaze na granicama, odnosno, da vode računa da imaju sve spremne papire. Ipak, imaju lepe aspekte koji se tiču samih dešavanja na putu. Ovo je pokret da se završi sve što je nedovršeno, imaće mnogo sreće sa završnim ispitima na fakultetu - otkriva astrološkinja Nina Nikolovski.

Ipak, na oprezu treba da budu Strelčevi, Ribe i Blizanci u podznaku.

- Mars u Devici pravi loše aspekte. Strelčevi bi trebalo da povedu računa na poslu, da ne ulaze u konflikte sa nadređenima, da izbegavaju loše situacije i da dobro obavljaju svoj posao. Nije povoljan period za započinjanje novih poslova. Blizanci ne treba da se svađaju sa ukućanima. Energiju mogu da usmere na renoviranje stana, ali pre nego što se upuste, trebalo bi tri puta da provere sve detalje kako ne bi došlo do zastoja, problema ili nepredviđenih okolnosti - upozorava astrološkinja Nina Nikolovski i dodaje:

Foto: Profimedia

 

 

- Ribe treba da spuste loptu kada je partnerstvo u pitanju, kako ne bi došlo do razmirica u braku. Ukoliko potpisuju neke papire, treba dobro sve da provere. Možda će otići na neki sudski spor čiji ishod ide u korist drugih ljudi, tako da bi tu, takođe, trebalo da pripaze - ističe astrološkinja.

OVAN

Mars u šestom polju donosi vam više obaveza na poslu, ali i priliku da poradite na svojim navikama u ishrani.

BIK

Nova šansa za ljubav. Potencijalni susret na mestu javnog tipa.

BLIZNACI

Porodični problemi i kvarovi u stanu. Nije isključeno da ćete ustanoviti da uređaji ne rade. Imaćete zategnute odnose sa rodbinom.

RAK

Imate veliku moć ubeđivanja. Bićete analitički raspoloženi i to će vam biti od koristi. Oprez u saobraćaju.

LAV

Nove prilike za zaradu. Nešto što vam je dosad bio hobi ima šansu da se pretvori u unosan biznis.

DEVICA

Postajete domninantna ličnost koja se otvoreno bori za svoje stavove.

Foto: Profimedia

 

 

VAGA

Imate skrivenu energiju koju niko ne primećuje. Ali ujedno i unutrašnje konflikte sa kojima se svakodnevno borite.

ŠKORPIJA

Sklapate nova prijateljstva. Odličan period za druženje.

STRELAC

Borba za poziciju u karijeri i dominacija na radnom mestu. Mogući su povremeni sukobi sa autoritetom.

JARAC

Mars u Devici donosi vam priliku za planiranje putovanja. Ukoliko ste mladi, lako ćete spremati ispite sa ovim aspektom.

VODOLIJA

Mars u osmom polju donosi vam dobar period za završavanje nasledstva. To je ujedno i prilika da dobijete sponzorstvo za određeni projekat.

RIBE

Mars vam donosi pojačane konflikte i nerazumevanje. Jedna osoba će kritikovati vaše ponašanje. To može da bude poslovni partner, ali i osoba sa kojom živite.

(Najžena.rs)

BONUS VIDEO: