Летњи хороскоп предвиђа да ће Ваге, Лавови, Јарчеви и Водолије доживети препород – откривање свог новог лица можда неће бити ни лако, ни пријатно и одвијаће се кроз увиде у ситуацијама у којима ће морати да се покрену, као и у онима у којима ће морати да се заузму за себе, покажу и докажу.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Ваге ће имати прилике да упознају своју организаторску страну, најављује летњи хороскоп. Нећете се препознати у почетку и биће вам потребно мало времена да схватите да ово није фаза, нити нечије гурање (шут у задњицу) које вам је помогло да прецртате неколико ставки са листе (досадних) обавеза, већ доследна компетенција, за коју нисте ни знали да у вама постоји све време. Можда сте заведени идејама о самопомоћи, које прокламују да је проналажење савршеног баланса и живота какав прижељкујете само питање устајања и стварања, али ствари не функционишу баш тако. Постоје времена за планирање, времена за сањање и времена за чекање, а ви сте кроз све то пролазили током једног дужег периода. Оно што сте доживљавали као нечињење или чак губљење времена, заправо је била припрема, у којој сте направили неопходне кораке који су вас довели до ове тачке у којој су ствари дошле на своје место и у којој наступају времена извршења.

Имате појачан осећај јасноће о томе шта треба да урадите и о свим корацима које треба да предузмете да бисте то остварили и крећете у „напад“ са свих фронтова. Охрабрујуће је и оснажујуће гледати себе како завршавате сваки задатак са више него довољно енергије да пређете на следећи. Ви сте у замаху и док се приближавате циљу, направите ментални снимак искуства, како бисте га упамтили за следећи циклус планирања. Не заборавите шта сте способни да постигнете, кад дође тренутак. Чак је и ваша способност да препознате тај тренутак, подвиг, сама по себи.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Ваше ново лице бави се присећањем и повезивањем значења лета, на психолошком нивоу. Лета вашег детињства се отварају попут споменара у вашем уму и поново проживљавате узбуђења, олакшања, уживања и позитивности које сте искусили, док усвајате младалачки начин размишљања и погледа на свет. Летњи хороскоп вам саветује да прекинете рутину одмором, или да низом лењих петака – пронађите тренутке доколице током дана, како бисте се ослободили уобичајене исцрпљености на крају радног дана. Упијајте призоре и сензације једноставних ужитака – сунце, зеленило, отворена воду, распаљени роштиљ, босе ноге, мирис креме за сунчање…

Можда сте оптерећени осећајем да свет око вас тоне све дубље у хаос и распада се, али ако седите напољу у сумрак и гледате свице, можете повратити онај део изгубљене невиности који вам је неопходан да осећате као да на овом свету има довољно доследног добра, да се изборите са остатком нереда и завршите на супротној страни од почетне обесхрабрености. Неопходно је да усвојите овај менталитет до те мере да постане ваша друга природа и да вам увек буде при руци. Нека вам одлике лета буду катализатор животног стила који тражи и одржава радост током целе године, саветују звезде!

 

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Нешто тражи вашу негу и пажњу, попут птичице која је испала из гнезда. Морате доказати себи да можете заштитити и неговати то нешто и помоћи му да расте, све док не буде способно да рашири крила и полети. Ваше ново лице које упознајете и преузимате, каже летњи хороскоп, особа је толико пуна љубави и толико спремна да јој не пада на памет да се пита да ли је то довољно. Једноставно, то радите као што дишете, спонтано, природно и без размишљања. Без обзира да ли негујете себе, вољену особу, биљку, маче које сте пронашли на улици, или гомилу деце у летњем кампу, ваше путовање је исто. Сведочићете ефектима које доследна пажња и труд могу имати на нешто до чега вам је стало, уочићете свој утицај на свет.

Понекад неговати значи пустити нешто да буде такво какво је и пазити да га ништа не узнемирава. Појединим стварима је потребно време и простор да се трансформишу, другима је потребна јака брусилица, машина за прање, или лосион за испуцалу кожу. Ваше ново ја зна да направи разлику – верујте свом инстинкту и све остало ће доћи природно.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Летњи хороскоп позива Водолије да открију своје ново ја – оно које тачно зна шта да каже, да би постигло жељене резултате. Ви можете да изнесете истину о некој ситуацији на начин који није непоштен, само је блажа верзија истине, која ће бити најубедљивија за вашу публику. О, не згражавајте се – у прошлости сте се толико често држали бруталне истине, да сте себе довољно осакатили тиме. Немојте се жалити на ствари које вас узнемиравају, већ тражите оно што желите и чините то мудро. Фокусирајте се на користи које можете имати од ситуације у којој се налазите, уместо на недостатке ваших тренутних услова и пробудите свог унутрашњег дипломату, бизнисмена и политичара (три у једном).

Ви можете да продате оно што желите, да привучете друге и добијете њихову подршку и далеко је лакше градити позитивно, него рушити негативно. Било да се ради о коначном избору дестинације за породични одмор, доприносу пословном пројекту, или политици, бићете запањени брзином којом ревидирани приступ даје резултате. Људи поштују ваше вештине комуникације и преговарања у оној мери у којој вам се обраћају за савет у својим невољама.

БОНУС ВИДЕО: