Према сазнањима "Курира", Миша Гроф због здравственог стања није сигуран да ли ће успети да врати свој новац који је наводно позајмио снајки Николини Пишек и сину за изградњу виле у Хрватској. У питању је 800.000. евра.

- Витору је данима лоше. Он за све криви Николину и сукоб који има с њом. Посебно се припрема за почетак суђења, на којима ће, како каже, изнети све доказе које има против ње. Тврди да му је кец у рукаву тај наводни дневник са именима снајиних љубавника. Ми тај дневник нисмо видели, могуће је и да је све измислио како би изнервирао Николину. Старији је човек, сав овај стрес од када је Видоје преминуо је много утицао на њега иако он то не жели да покаже -изјаву је дао Мишин пријатељ за поменути медиј. 

Фото: Инстаграм принтскрин/vidojeristovic, АТА имагес

 

Виктор је потврдио да је информација тачна: 

- У болници сам због стреса који ми је проузроковала госпођица Николина. Сваки дан идем на терапије и инфузије. Имао бих свашта да кажем, али тренутно нисам у могућности. Позовите ме вечерас после осам, па ћемо причати о свему - рекао је кратко Миша Гроф, али се после више није јављао на телефон.

Водитељки је жао због стања у ком се налази њен свекар: 

- Жао ми је због његовог стања! Уна и ја ћемо молити за њега! - поручила је Николина.

БОНУС ВИДЕО: