Prema saznanjima "Kurira", Miša Grof zbog zdravstvenog stanja nije siguran da li će uspeti da vrati svoj novac koji je navodno pozajmio snajki Nikolini Pišek i sinu za izgradnju vile u Hrvatskoj. U pitanju je 800.000. evra.

- Vitoru je danima loše. On za sve krivi Nikolinu i sukob koji ima s njom. Posebno se priprema za početak suđenja, na kojima će, kako kaže, izneti sve dokaze koje ima protiv nje. Tvrdi da mu je kec u rukavu taj navodni dnevnik sa imenima snajinih ljubavnika. Mi taj dnevnik nismo videli, moguće je i da je sve izmislio kako bi iznervirao Nikolinu. Stariji je čovek, sav ovaj stres od kada je Vidoje preminuo je mnogo uticao na njega iako on to ne želi da pokaže -izjavu je dao Mišin prijatelj za pomenuti medij. 

Foto: Instagram printskrin/vidojeristovic, ATA images

 

Viktor je potvrdio da je informacija tačna: 

- U bolnici sam zbog stresa koji mi je prouzrokovala gospođica Nikolina. Svaki dan idem na terapije i infuzije. Imao bih svašta da kažem, ali trenutno nisam u mogućnosti. Pozovite me večeras posle osam, pa ćemo pričati o svemu - rekao je kratko Miša Grof, ali se posle više nije javljao na telefon.

Voditeljki je žao zbog stanja u kom se nalazi njen svekar: 

- Žao mi je zbog njegovog stanja! Una i ja ćemo moliti za njega! - poručila je Nikolina.

BONUS VIDEO: