Случајем нестанка дечака баве се сви светски медији, а ово је био први потенцијални траг који би могао довести до проналаска Емила. 

Крв је пронађена на предњем делу аутомобила у алпском засеоку одакле је нестао двогодишњи дечак, саопштили су из француске полиције.

Узорци су послати на анализу, а утврђено је да се ради о животињској крви. 

Подсетимо, двогодишњи дечак нестао је 8. јула током поподнева док се играо у дворишту код бабе и деде у селу Вернет у Алпима. Два сведока су Емила последњи пут видела како шета улицом у близини куће своје баке и деде у суботу поподне, наводе власти.

 

 

Иако нема података о томе шта се заиста догодило са Емилом, потрага у француским Алпима је тренутно обустављена, саопштила је полиција

У изјави датој новинској агенцији АФП, тужилац је рекао је:

- Судска истрага о узроцима нестанка ће се наставити, посебно анализом знатне масе информација и елемената прикупљених током протекла четири дана - рекао је тужилац у изјави датој новинској агенцији АФП.

 

 

Он је такође признао да постоји врло мало трагова о нестанку малишана и додао да је мрља крви пронађена у аутомобилу послата на анализу, али је откривено да је од животиње.

Раније су полиција и жандарми ушли у сваку зграду у малом насељу где је Емил нестао, а око 500 добровољаца је помогло у потрази, тражећи у околним шумама и пољима која окружују село.

БОНУС ВИДЕО:

СТИГЛО ПОЈАЧАЊЕ ЗА РУСКУ МОРНАРИЦУ: Најбољи систем противваздушне одбране кратког домета

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".