Među imenima sa kojima je ostvario saradnju našle su se Maja Marinković, Ivana Šopić i još brojne zvezde pomentutog šoua. Uprkos sjajnim kreacijama i sjajnim saradnjama, Danilović je napravio štetu gazdama stana kod kojih je živeo. 

Navodno je vlasnicima pomenutog stana ostao dužan 2.500 evra, a uništio je i stan. 

Danilović je prema rečima izvora ostao dužan tri kirije i depozit: 

- Išli smo na poverenje. Plorongirao je uplatu koja je išla preko inostranog računa, mislili smo da možemo da verujemo ljudima. Govorio mi je da je dobrica, da će platiti. Naivno smo naseli na celu priču. Ostao nam je dužan tri kirije i depozit, 2.500 evra, sve račune. Dobijamo tužbu za neplaćene račune. Plakao mi je na telefon, molio me da mu dam još jedan dan, da će nas častiti – rekao je izvor za domaće medije, te je dodao:

- Nameštaj je uništen, bili su neki psi, dovodio je dečka, sve je isflekano, zidovi su uništeni. Televizor novi od 88.000 dinara je iznet iz stana, takođe pametni radijator koji nije jeftin. Prestao je da se javlja, da odgovara na poruke. Pokušali su svi da ga pronađu, ali nisu uspeli da ga dobiju. Ključevi su mi ostali kod njega, morao sam i brave da menjam. Agonija je potrajala... Komšije su nam rekle da su bili bučni, da su razorili zgradu.

Takođe oglasila se i supruga vlasnika stana: 


- Pre mesec i po dana smo izdavali stan, on se javio, potpisali smo ugovor. Rekao nam je da je javna ličnost, pokazao nam Instagram. Dogovorili smo se da odmah uđe u stan i da novac uplati onlajn. Trebalo je da uplati novac, bio je problem sa bankom, rekli smo mu onda da uplati putem Vestern uniona, na šta je on odgovorio da će mu roditelji doći kroz nekoliko dana, pa će imati keš. Tada je već krenulo odlaganje... – rekla je i dodala:

- Situacije su se ponavljale, zavlačio nas je. Kada je suprug otišao u stan, rekao mu je da nije tu, ali da je spremio pare. Nije se javio. Ostavio je stan u haosu. Suprug je kasnije prijavio slučaj policiji. Toliko sam bila besna jer nije uzeo nama, nego našoj deci. Bezobrazluk.

(Alo)

BONUS VIDEO: