Ана Николић нашла се у центру скандала када је у јавност испливао видео-снимак на којем се види да певачица има отворене ране по лицу, а многи су спекулисали да је њено здравствено стање нарушено због конзумирања недозвољених супстанци које су довеле до кожних обољења.

Фото: АТА имагес

 

 

Николићева је тврдила да никада није пробала ниједну врсту наркотика, те да је спремна да оде на тестирање на ВМА како би то доказала, а сада је певачица открила и да су управо пороци били разлог због којег је ставила тачку на брак са Стефаном Ђурићем Растом с којим има ћеркицу Тару.

- Кад једну мајку оптуже за коришћење таквих супстанци, а врло добро се зна да сам противник свих дрога и опијата... У мом присуству то не може да ради нико. Сви знају да сам се због тога и развела - рекла је изнервирана Ана.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Она је потом открила и да веома води рачуна о свом здрављу, због чега сваког месеца посећује приватне лабораторије како би се уверила да је са њеним организмом све у реду.

- Да не причамо о томе колики сам хипохондар, то најбоље знају лабораторије по граду, а "Конзилијум" посебно... Кад се месечно не пријавим да нешто истестирам, зову ме да ме питају: "Јесте ли добро?", рекла је Ана у гласовној поруци коју је Јована Јеремић пустила током емисије "Ново јутро".

Подсетимо, снимци који су преплавили друштвене мреже узнемирили су јавност, а на њима се види да је певачица у јако лошем здравственом стању. Она је на клиповима молила за помоћ, говорила је да има само сто динара на рачуну, те да пролази кроз агонију због живих рана које се само шире по лицу.

Фото: Н. Скендерија/ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Нећу, бре, ја да лежем на кожна одељења, а да ми људи причају да имам психијатријских проблема. Лежим на кожном, а треба ми психијатар. То су моје дијагнозе! Кажу: "Имате нерашчишћене конфликте у себи". Имам са овом госпођом аспидом поред мене, пошто ме је мајка одвела код лекара. Она је страшно забринута за мене, а ево на шта личим због ње - говорила је она тада.

Отац чува дете док мајка лумпује

Док читава јавност бруји о њеном непрепознатљивом стању, Николићева је недавно са пријатељима уживала на једној приватној прослави, а док се она забављала, ћерку је чувао отац.

Фото: АТА имагес

 

 

Николићева: Претим Тари да ћу је оставити у дому

Певачица је недавно открила да редовно прети наследници да ће је оставити у дому за незбринуту децу.

 - Често Тари претим да ћу је оставити у дому за децу која немају родитеље. Када је бахата или када почне мало да лудује, да види мало како је кад нешто немаш - рекла је Ана тада.

БОНУС ВИДЕО: