Ana Nikolić našla se u centru skandala kada je u javnost isplivao video-snimak na kojem se vidi da pevačica ima otvorene rane po licu, a mnogi su spekulisali da je njeno zdravstveno stanje narušeno zbog konzumiranja nedozvoljenih supstanci koje su dovele do kožnih oboljenja.

Foto: ATA images

 

 

Nikolićeva je tvrdila da nikada nije probala nijednu vrstu narkotika, te da je spremna da ode na testiranje na VMA kako bi to dokazala, a sada je pevačica otkrila i da su upravo poroci bili razlog zbog kojeg je stavila tačku na brak sa Stefanom Đurićem Rastom s kojim ima ćerkicu Taru.

- Kad jednu majku optuže za korišćenje takvih supstanci, a vrlo dobro se zna da sam protivnik svih droga i opijata... U mom prisustvu to ne može da radi niko. Svi znaju da sam se zbog toga i razvela - rekla je iznervirana Ana.

Foto: N. Skenderija

 

 

Ona je potom otkrila i da veoma vodi računa o svom zdravlju, zbog čega svakog meseca posećuje privatne laboratorije kako bi se uverila da je sa njenim organizmom sve u redu.

- Da ne pričamo o tome koliki sam hipohondar, to najbolje znaju laboratorije po gradu, a "Konzilijum" posebno... Kad se mesečno ne prijavim da nešto istestiram, zovu me da me pitaju: "Jeste li dobro?", rekla je Ana u glasovnoj poruci koju je Jovana Jeremić pustila tokom emisije "Novo jutro".

Podsetimo, snimci koji su preplavili društvene mreže uznemirili su javnost, a na njima se vidi da je pevačica u jako lošem zdravstvenom stanju. Ona je na klipovima molila za pomoć, govorila je da ima samo sto dinara na računu, te da prolazi kroz agoniju zbog živih rana koje se samo šire po licu.

Foto: N. Skenderija/TV Pink printskrin

 

 

- Neću, bre, ja da ležem na kožna odeljenja, a da mi ljudi pričaju da imam psihijatrijskih problema. Ležim na kožnom, a treba mi psihijatar. To su moje dijagnoze! Kažu: "Imate neraščišćene konflikte u sebi". Imam sa ovom gospođom aspidom pored mene, pošto me je majka odvela kod lekara. Ona je strašno zabrinuta za mene, a evo na šta ličim zbog nje - govorila je ona tada.

Otac čuva dete dok majka lumpuje

Dok čitava javnost bruji o njenom neprepoznatljivom stanju, Nikolićeva je nedavno sa prijateljima uživala na jednoj privatnoj proslavi, a dok se ona zabavljala, ćerku je čuvao otac.

Foto: ATA images

 

 

Nikolićeva: Pretim Tari da ću je ostaviti u domu

Pevačica je nedavno otkrila da redovno preti naslednici da će je ostaviti u domu za nezbrinutu decu.

 - Često Tari pretim da ću je ostaviti u domu za decu koja nemaju roditelje. Kada je bahata ili kada počne malo da luduje, da vidi malo kako je kad nešto nemaš - rekla je Ana tada.

BONUS VIDEO: