У јавности се дуго спекулисало о разлозима краха љубави, али бивши супружници о томе никада нису отворено говорили.

Од информација које су кружиле Бојан је потврдио само то да су правне формалности обављене за неколико дана, да је бурму скинуо чим се развео и да је тада донео одлуку да са бившом супругом више никада не размени ни реч.

Син Сретена и Славице Карић о разводу је причао само једном, у интервјуу за Глорију. На почетку је нагласио да је са Јеленом Карлеушом планирао да проведе живот.

Фото: Д. Миловановић

 

 

‒ Не бих се женио да није било тако. Све је функционисало лепо док се неке ствари нису десиле. Шта је било било је, на то сам ставио тачку и живим свој живот.

На питање – да ли је разочаран, одговорио је:

‒ Не, мени је две године било лепо и не кајем се. Било ми је тешко у почетку, неке ствари нисам могао да разумем, а онда сам се помирио са свим што се догодило. Пресекао сам и сад живим супер. Задовољан сам, излазим, радим и уживам. Кад на нешто ставим тачку, окренем други лист и више се не враћам. Сад идем даље.

Док су били у браку, који није дуго потрајао, са Јеленом је живео у стану из кога су се обоје иселили после развода.

‒ Сад живим у другом стану. То је привремено, док се кућа не заврши. Почели смо реновирање у брачној идили, планирајући децу, али сам све то зауставио и задао главобоље архитекти и ентеријеристи, пошто ће сада бити више момачки стил, опуштеније и веселије ‒ открио је Бојан Карић и демантовао да је Јелена пре венчања потписала предбрачни уговор којим се обавезује да неће тражити ништа од имовине.

Фото: С.С.

 

 

‒ Није било уговора јер није било ни разлога. Немам ништа на своје име. Све се води на мог оца и стричеве. Довољно је што примам велику плату, лепо живим и имам за све што је потребно. Жена која се уда за мене, да би добила кућу од мог оца, мора мало да буде у браку са мном, да роди бар двоје деце. То је логично, тако сам васпитан. Не може после три дана да добије кућу и оде. Ако је са мном, има заиста све. Јелена је имала и раније, а сама може да заради много, тако да се то питање није постављало.

У то време један од најбогатијих момака за женидбу у Србији, па и региону, признао је да врло брзо схвати да ли га нека жена „јури“ због новца.

‒ Имам начин да то сазнам, али не могу да откријем.

Као што је познато, Бојан Карић је емотивну и породичну срећу нашао уз Машу Николић, са којом се венчао 2009. године, а у браку су добили близанце Теодора и Тару.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".