О победници прве сезоне "Задруге", Кристини Кији Коцкар не престаје да се прича ни шест година након њеног учешћа у популарном ТВ формату.

Након учешћа у ријалтију "ружичасте телевизије" њена популарност је рапидно расла из године у годину, а она је од тога извукла максимум. Кристина је тренутно водитељка на једној популарној телевизије, а недано је изјавила да би пристала да се врати у овакав формат, али под једним условом.

- Размишљала сам о томе, али да сав хонорар оде за Наташу Терзин, то бих једино урадила кад бих ушла унутра. Тај хонорар, награда, не знам како би се договорили, па да људи знају зашто гласају. Све да буде транспарентно, заиста да оде сваки динар, једино тако бих ушла. Прошло је шест година откако сам ја била учесник и не престају да ме помињу - истакла је Коцкарева.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Наташа Терзин болује од церебралне парализе. Од рођења је непокретна, не може да говори, не може сама да једе и у потпуности је зависна од својих родитеља. Сваки помак у лечењу Наташи и њеној породици значи много. Ова храбра девојка је већ била на трансплантацији матичних ћелија у Бечу која је дала значајне резултате. Такође, Наташи је неопходна континуирана неурорехабилитација роботиком. Породица није у могућности да сама финансира одласке и третмане, па моле све добре и хумане људе да помогну њиховом детету. Средства су јој потребна за наставак неурорехабилитације, за медицинска и ортопедска помагала, рехабилитацију у бањским условима, смештај у току лечења.

Подсетимо, Кристина Коцкар осовјила је симпатије гледалаца и победила. У ријалитију је укупно зарадила 120.000 евра, а од новца је купила стан и аутомобил. Започела је музичку каријеру, од које се такође "опарила", па по наступу узимала 5.000 евра. Поред тога, примала је плату као чланица жирија "Пинкових звезда", али и шоупрограма "Ја имам таленат". Кија се опробала и као списатељица, али и као глумица.

- Не бих више улазила у "Задругу" јер нисам део ријалити света. Мада, ако би ми неко понудио пола милиона евра, предомислила бих се - тврдила је својевремено Коцкарева која је започела, па обуставила сарадњу са фолкером Ацом Лукасом. Она се једно време повукла из јавности, а када је изгледало да ће се у потпуности вратити међу анонимне људе, отпочела је водитељску каријеру на новој телевизији.

Да ли ће продукција "Задруге" ступити у контакт са Кристином и помоћи јој на хуманом путу, остаје да видимо.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".