Катарину су вршњакиње у основној школи тукле до те мере да су јој поломиле прст, јер је њен тим победио. Родитељи нису имали другу опцију, једино да је пребаце у друго одељење: 

- Много су ме малтретирали у основној школи. То је било ненормално, због тога сам променила одељење. Имала сам другарице, буквално су биле "меан гирлс" (злобне девојчице) - најјаче, најлепше... Ако урадиш боље тест од њих, оне те сачекају и истуку. Једна од њих ми је сломила прст, после физичког. Играле смо фудбал и њих четири против нас двадесет цура. Наравно, нас је било више и победиле смо. Била сам капитен моје екипе... Имали смо десет-једанаест година... После тога су ме сачекале. Истукле су ме, сломиле ми прст... После тога нисам ишла у школу неко време. Тата ме после пребацио у друго одељење - признала је Кејт за портал Србија Данас.

Она се присетила и ружног искуства када јој је један педофил писао поруке на интернету: 

- Када сам радила на "Фолк" серији писао ми је један педофил. Оно што ми је писао је дно дна, не могу да кажем шта је писао... Те речи паралишу... Моји родитељи су сазнали ко је то и пријавили га.

 

Ни ту није било краја насиљу. Када је почела да се снима серија "Фолк", деца су правила анкету због чега је  мрзе: 

- Када је кренула "Фолк" серија није ме било по три месеца у школи. Деца су тада правила анкету "Зашто мрзиш Катарину Богићевић?". Моја најбоља другарица је узела све те листиће и тада сам видела шта ко мисли о мени. Немам лепих успомена из основне школе... Много су ме повредили - испричала је своје нимало лепо искуство глумица. 

И дан данас, Катарина добија непримерне поруке од мушкараца:  

- Јако ми је то гадно. Немам речи колико ми је то одвратно што мушкарци раде. Није то само због тематике полног органа. Не занима ме, знам како изгледа мушки и женски пони орган, то смо учили у школи, касније видели кроз с*ксуално искуство. То је просто нормална појава, али чему то слање и узнемиравање. Уколико желиш да ми се свидиш, ако желиш да будеш са мном, ако желиш да остваримо контакт, зови ме на кафу, буди маштовит, направи неку фору, напиши неку лепу поруку и можда се нађемо, будемо у вези, а можда се и узмемо на крају... То мушкарци немају у глави и можда због њихових несигурности и комплекса то шаљу. Мислим да је то грозно, одвратно и да жене треба да се одбране свим силама. Увек су ми такве особе биле на блок - истакла је за портал Србија Данас Кејт.

БОНУС ВИДЕО: