Александра је говорила у емисији "Премијера Викенд- Специјал" о својој новој песми која се зове "Нож у леђа". 

- Што се тиче свега тога, јако сам задовољна, све је на свом месту. Издајем нови албум, радим на томе. Имам шест песама које ће изаћи у августу. Да, "нож у леђа", мислим да све жене које су самосталне, јаке и борци, ја сам рекла да је то аутобиографска песма, просто мислим да свака жена може да се пронађе у тој песми - рекла је Александра.

Када је реч о љубави, млада певачица је истакла да јој је сада у фокусу каријера, па се осврнула на живот на друштвеним мрежама.

- Сада ми је фокус на каријери на послу, кога занима ко је с ким у вези?! Тај живот на инстаграму је мало лажан. Мислим да људи остају у тим браковима и везама, има много фактора, нека материјална сигурност и то. Ја знам за себе, ја када се будем удавала, удаћу се из љубави - рекла је певачица.

Песма "Нож у леђа" посвећена је лажним пријатељима. У Александрином животу је било момената када су желели да искористе њену наивност када је почела да ствара. 

- Опекла сам се доста у животу. Нисам као клинка неке ствари могла озбиљно да видим, сада јасно видим ко ми је пријатељ, а ко није и видим ко ми је забио "нож у леђа". Много тога сам очистила око себе - изјавила је певачица и открила да је поверење много важно:


- Схватила сам тако што видим да се не радују мојим успесима, мојој срећи, радости, то је све нешто исфолирано и лажно. Чујем приче како зна само једна особа, а онда зна још много њих. Имала сам пуно материјалиста око себе, али сада сам срећна и задовољна малим кругом око себе. Битно ми је да имам људе којима ја у потпуности верујем - рекла је Младеновићева.

БОНУС ВИДЕО: