Певач Бане Мојићевић пре две године се званично развео од супруге Милице, са којом има сина Радоша и ћерку Машу. Њих двоје пар година пре званичног развода су се растали и нису живели заједно, а Бане је избегавао да прича о брачним проблемима, те готово нико није знао за њихов растанак.

Недавно, Мојићевић је навео да је поново срећан у љубави.

- Заљубљен сам. Љубав је узвраћена, имам девојку. Она нема везе са јавним послом. Направио сам баланс између јавног живота и нормалног. Ја некако бирам мирне, нормалне и повучене девојке. Морају душе да нам се препознају да бисмо били у вези. Неколико месеци смо заједно - рекао је певач тада.

Међутим, Бане је и на ову емотивну везу ставио тачку.

- Не размишљам о венчању јер сам тренутно соло. Не размишљам ни о новом венчању, да поново пролазим кроз све то. Волео бих да ми се деси једна квалитетна веза, један квалитетан и здрав однос - рекао је бане пред нашим камерама па додао да од емотивног статуса зависи какве ће песме снимати:

- У мом случају, емоције покрећу све. Да ли потитивне или мање позитивне, то је ствар момента и статуса тренутног. Дефинитивно да емоције покрећу на стварање и настајање песама. Када си срећан и задовољан у животу, наравно певаш веселе песме, а када није тако онда су песме тужне.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Како каже, никада није запоставио посао због емотивних бродолома.

- Што се тиче посла, ту сам увек био доследан и професионалан. Може да ми се руши цео свет, али оно што је моја обавеза и што се очекује од мене, мора да буде максимално испоштовано - каже певач који не крије да воли да посети кафану:

- Неописиво ми је драго што се враћа нека стара мода и што је кафана поново актуелна. Кафана је централна институација јер се у њој и слави, и тугује,склапају се и пословне сарадње. Волим кафану, најдража ми је од свих облика дружења.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Бане се осврнуо и на учешће у музичком такмичењу “Звезде Гранда” за које не може да верује да је било пре 20 година.

- Много је брзо прошло, пролетело. Ја то зовем “прошли живот” јер се толико ствари издешавало, што пословно, што приватно. Иако је било пре 20 година, мени је као да је било јуче. Емотивно сма везан за тај период - искрено каже Бане кроз осмех и додаје:

- Живели смо заједно, пропутовали цео свет. Било је лепо заиста, деца смо били и незрели у сваком смислу. То је нешто чега се увек радо сетим.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".