Rada Manojlović otvoreno je pričala o emotivnim brodolomima koje je doživljavala, a mnogi su očekivali da će pet godina dugu vezu sa Harisom Berkovićem krunisati brakom. Par se na iznenađenje svih rastao, a razlog je navodno taj što pevačica nije spremna da ima porodicu.

 

 

- Kao jako mlada je ostala bez majke, te je svu brigu oko domaćinstva i porodice preuzela na sebe. To je umnogome uticalo na njeno zdravstveno stanje, kao i na način na koji gleda na život - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da se Rada od Harisa Berkovića rastala nakon pet godina veze jer nije bila spremna da osnuje porodicu.

 - Rada krije mnoge stvari o svojoj vezi sa Harisom. Iako ga uvek u javnosti hvali, nije sve bilo idealno, a Berković nikada nije mogao da razume to što ona nije spremna da ima dete. Oduvek je maštao o tome da će imati veliku porodicu i bio je uvređen zbog toga što Rada ne deli njegove snove. To je bio jedan od razloga zbog kojeg su se razišli - rekao je izvor za Alo!.

Podsetimo, ranije se govorilo da se par rastao jer pevač nije bio spreman da se ženi.

Foto: ATA images

 

 

- Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli, i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa - rekao je anonimni izvor blizak paru i naveo da su Harisa savetovali roditelji da odluči šta želi u budućnosti.

 

Foto: Prinskrin/Instagram/_harisberkovic

 

 

- Radin tata ih vise ni ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, bice presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli. "Ili ženi Radu ili je ostavi. NJoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako nećeš da se ženis i ostvaruješ kao otac, pusti devojku da nađe svoju sreću . Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom". Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku - rekao je nakon razvoda izvor za "Star".

BONUS VIDEO: