Певачица није дужи временски период била присутна у јавности. Сад се огласила на друштвеним мрежама и поделила тужне вести. Преминула јој је мајка. 

Њена објава разнежила је многе. 

- Тешко је без тебе, мајко. Оде ти мени на боље место - написала је на Фејсбуку 25. јуна, а неколико дана касније захвалила је свима који су јој упутили изјаве саучешћа поводом ненадокнадивог губитка.

- Хвала свима који сте разумели моју бол за мајком и моју слабост да ту бол поделим са вама - поручила је.

Фото: АТА имагес

 

Дама која је владала рокенрол сценом, Снежана Мишковић Викторија, рођена је у Вучитрну, у породици просветних радника. Милева је била учитељица која је извела низ генерација, а један њен бивши ученик опростио се емотивним речима које  је Викторија пренела. 

- Преминула је наша велика учитељица Милева Мишковић. Најбоља учитељица на свету. Ми смо код ње већ у четвртом разреду знали ко смо, шта желимо да будемо и којим путем ћемо ићи. Није нам могло бити да се не научи, да будемо просечни. И у осмом разреду наставници су, када направимо неки проблем, а било их је, њу позивали, јер је била ауторитет који смо безрезервно поштовали и слушали.- написао је и додао: 

- Већина ђака је имала џемпере које је она исплела-присетио се некадашњи ђак Викторијине мајке Милеве, жене великог срца.

Он је у својим објавама Викторијину мајку описао као једну хуману жену: 

-Била је нижа растом, такорећи ситна, а била је највећа у школи. Обилазила нас је у добру и у несрећи. Те године када је моја мама преминула, иако је прошло скоро десет година откако нисам више био њен ђак, ненајављено нам је донела у стан комплетну зимницу. Укус тог ајвара никада нећу заборавити.

Њени ученици којима је била учитељица били су једни од најбољих: 

- Увек је у одељењу имала више од тридесет ђака, од којих је у свим генерацијама најмање 25 завршило факултет. И то, апсолутно, у доброј мери захаљујући њој. Лака јој земља, рајско наслеђе и велико хвала - поручио је опраштајући се од учитељице човек по имену Александар Машковић.

(Србија  данас)

БОНУС ВИДЕО: