Водитељка Наталија Симовић је добро познато ТВ лице које неретко на малим екранима расплаче или одушеви актере породичне драме у којој се утврђује очинство.

Наталија је једном приликом, гостујући у емисији Огњена Амиџића причала да су јој се на послу дешавале урнебесне, али и  опасне ситуације. Пред њом је свекрва ударила снају, њу и екипу су терали из дворишта "као кокошку" заједно са "грешном снајком", али и пипали, пљували...

 

 

Оно што нико не зна је да Наталија по професији није новинарка ни водитељка, већ правница!

- Посао ме је сам нашао. Дала сам отказ у адвокатској канцеларији јер нисам била задовољна знањем које сам тамо могла да добијем. Док сам тражила други посао у праву, нашао ме је овај. Надам се да ме неће заобићи ни нека улога у неком пројекту - рекла је Наталија која се бави и глумом.

 

 

- Кад сам почела да водим емисију, повукла бих се да ме људи нису одмах прихватили на почетку. Да се нисам добро уклопила, не бих била ту ево већ пет година. Нисам се никада трудила да преузмем формат и да из њега изађем ја, као битнија од саме емисије, и мислим да је публика то одмах схватила. Нисам ја другачија приватно у односу на то кад се упале камере. Да би неко био духовит, мора да буде интелигентан. Имам довољно година да сам искрена према себи, некад сам мангуп, некад сам дама, некад неко ко воли да учи, па хоће да буде и иза камере.

 

 

- Нисам имала предрасуде о емисији ДНК јер сам гледала неколико епизода пре тога. Моја колегиница је мене видела као неког ко би то одлично водио, тако да смо постигле договор и кренули у рад. Сви на Пинку су дали зелено светло и ето мене пред камерама. Кад сам дошла да будем део екипе, све је било хаотично. Рекли су ми: "Хајде да пробамо да видимо како иде", међутим, све је испало добро и тако смо почели да радимо.

БОНУС ВИДЕО: